Az ingával lehetséges beszélgetni egy démonnal, vagy csak az ember irányítja?
Tehát olyan lehetséges, hogy ingával valaki beszélgessen valakivel....?!
Köszönöm.
Simán el tudok képzelni azt, hogy csak vetítesz. Mintha csak egy jó móka lenne az egész, próbája ki bárki nyugodtan.
Amennyiben viszont tényleg nem mentél bele alkuba, annak örülök.
Nem kell egyetérteni velem, de nem értem miért jó olyanokkal felvenni a kapcsolatot, akik a kakiba akarnak lehúzni. Miért nem inkább a másik irányba koncentrálni.
További minden jót!
Azért, mert az ES-nek nincs köze más valláshoz. Engem nagyon nehéz, szinte lehetetlen felhúzni. Az "acélidegek" rám nézve enyhe kifejezés. Az egyetlen dolog viszont amivel egy idő után a falra lehet kergetni az az, ha valaki az én vallási közlendőmet a sajátjához hasonlítja. Az ES különálló ősi vallás, nincs köze egy másik valláshoz sem, nem merített sehonnan, nem vett át szavakat sehonnan. Korábbi, mint a kereszténység. Nagyon nem bírom, ha valaki a sátán, vagy démon szó hallatán, úgy hogy látja, hogy én az ES szerinti jelentést írom, rögtön a bibliából jött agyrémekkel jön. Ha nem tudsz semmit az ES-ről, kérdezz rá, mielőtt leszólnád! Csak azért mert a biblia szerint sátán a gonosz, az nem jelenti azt, hogy ténylegesen az. Akárhogy nézzük, az "eredetiséget" kronológia alapján nézzük. Az ES pedig sokkal korábbi, mint a kereszténység, és amig a keresztények nem kezdték el üldözni az ES követőit, addig rengetegen voltak, többen, mint az 1200-as években.
Az ES-ben a démonok nem gonoszak. Nincs menny és pokol, hanem Démonvilág van, ami egy asztrális síkon (vagy párhuzamos világban) fekszik. Az ES a mai napig bővül tartalmilag, és elfogadja a párhuzamos vallások isteneit. A történetekben nem mindennel egyezik, de "furcsamód" az ES-történetekben (amik i.e. 1100-ban lettek leírva) több olyan történet is található, ami később más vallásokban előkerült. (lesz egy ember akit keresztre feszítenek, lesz aki tüzet lop a természetfelettitől, születni fog egy óriáskígyó [a történet Jormungand-ra utal], stb...)
Az ES-ben a démonok messze nem gonoszak, a Démonvilág egy ideális, már-már utópisztikus világ. De ha érdekel pár kisebb infó, akkor elküldöm egy régebbi válaszom.
Üdv, egy ES-t valló.
Nem tudom miért beszélsz vallásról. Én egy szóval sem említettem.
Minden bizonnyal sok olyan dolog van amiben nem értünk 1-t. Ez nem gond. Semelyikünk nem akarja ráerőszakolni a másikra.
Egy dolgot megemlítenék. Nem tudom mit gondolsz a karmáról. De ha valakit te segítesz hozzá, akár információval is, hogy kapcsolatba lépjen velük, aztán ezzel megváltoztatod az életét - nem jó értelemben - azzal te egy karmát vállalsz magadra és viselni fogod a következményeit.
Nem kell ezzel egyetértened, csak leírtam.
Én csak érintőlegesen foglalkozom a démonokkal. Csak bővíteni ismereteimet. Miért is foglalkoznék velük, ha a világosság felé is lehet haladni?
egyébként elég megnézni Nicki Minaj, Madonna,Katy Perry Britney S. -t és a többi sorstársat.
Egyik legérdekesebb közülük Kesha. Ő hirdeti legjobban magáról a sátán imádatát.
Nekem nem egy már már tökéletes világ hirdetőinek tűnnek.
#13:
"Nem tudom miért beszélsz vallásról. Én egy szóval sem említettem." - "ha a világosság felé is lehet haladni"
Nos akárhogy nézem, ha valaki a "Ezotéria>>Természetfeletti lények" kategóriában a világosság felé haladásról beszél, az általában vallási utalás. Elnézést érte, ha félreértettem.
"ha valakit te segítesz hozzá, akár információval is,[...], ezzel megváltoztatod az életét - nem jó értelemben -"
E-miatt hoztam egyébként szóba. Mivel én az ES világáról beszéltem, ne a te "nézeteiddel" azonosítsd. Azért, mert a későbbiekben maga a sátán és démon szó használata a rossz oldalra terelődött, attól még eredetileg messze nincs közük a gonoszhoz.
#14:
"Nicki Minaj, Madonna,Katy Perry Britney S.,[...], Kesha. Ő hirdeti legjobban magáról a sátán imádatát. Nekem nem egy már már tökéletes világ hirdetőinek tűnnek."
Nos. Igazából szépen összehoztál egy ellentmondást. Na meg egy szövegértés 2-est (azért nem 1-es, mert legalább a témát eltaláltad). Én az ES-ről beszéltem, te pedig felhozod a sátán imádatát. Na ez a kettő nem fér el egymás mellett. A másik probléma ugyanez, csak más szögből. Az általad említett személyeknek semmi köze az ES-hez (a többi annak nevezett dolognak pedig a Sátánizmushoz nincs köze). Ők divatsátánisták, akik vagy önmaguktól akarják növelni az egojukat, vagy a menedzserük parancsára. Ahol az egoddal, önmagaddal foglalkozol, az nem Sátánizmus, csak ráaggatták a nevet.
Üdv, egy ES-t valló.
Ez után már nem is tudom merjem-e osztályozni a szövegértéseteket :) Bár a karókat behúzni nem nagy meló.
A válaszaim végén, ott van az, hogy ES-t valló.
Majd rákérdezel mi a neve. Szerinted? Talán "ES"?
???????
Üdv, egy ES-t valló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!