Szkeptikusok, miért nem hisztek a természet feletti lényekben?
Figyelt kérdés
Hiszen annyi bizonyíték van rájuk, miért nem hisztek bennük?
Több film bemutatja őket és videókat is készítenek róluk gyakran.Nos mi az oka annak hogy nem hisztek bennük?
2015. ápr. 23. 18:59
11/15 anonim válasza:
Alla lökik le az embeleket, de dulván?
12/15 anonim válasza:
Én a cigányoidokban mélyen hiszek! Többször is láttam már őket! Biztosan tudom, hogy köztünk élnek és a mi pénzünkből zabálnak.
13/15 anonim válasza:
sajnos még azoknak is akiknek volt ilyen megtapasztalásuk, próbálják elfelejteni és bemagyarázni maguknak hogy ez nem valóságos.Azért mert egy materiális, természeti, megfogható világban élünk és ezek-ahogy a nevükben is van-természet FELETTI-ek.Ezért sokan ezt nem fogják elhinni.De tudod az a tényeken még semmit nem változtat.Én hiszek a nukleáris sugárzásban és szerintem nagyon sokan hisznek, pedig nem látják!Na most mondhatnám hogy nem létezik.De attól még van.
14/15 anonim válasza:
Hogyan is van ez?
Természetes, hogy van természetfeletti.
Ám, ha ez természetes, akkor nem lehet természetfeletti!
15/15 anonim válasza:
#13 --sugárzás nyilván van, mert lehet mérni, BIZONYÍTANI.
De a sok idióta gyíkember, meg magyaratya hívő csak a saját igazát tudja bizonygatni egy csomó logikai bukfenccel..elég beleolvasni 1-2 irományba, az ember álla leesik a sok áltudományos szeméttől. Egy rakat tudományos szót hasznának, olyan dolgokra, amiről azt se tudják micsoda..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!