Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti hisztek a vámpírok létezésé...

Ti hisztek a vámpírok létezésében? Esetleg van itt olyan, aki annak tartja magát?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 12:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Létezhetnek. Sokat kutakodtam a témában és arra a veleményre jutottam,hogy nem kizárható. Persze halvány köze sincs az egésznek a filmekben látottakhoz,sokkal Kevésbé "romantikus" a dolog :-)
2015. ápr. 19. 17:33
 12/13 anonim válasza:
csak legendák keringenek róla és a legenda szerint (ha Erdély M.o-hoz tartozna de vegyük ugy hogy igen...)akkor Drakula magyar lenne ha létezne de ő erdélyben kezdte el harapdálni az embereket!!!
2015. ápr. 21. 20:16
 13/13 anonim válasza:

Igen, vannak..... csak... az egész vámpíros dolog nem úgy fest, mint a filmekben. Tényleg vannak olyan emberek,akik nem bírják a napsütést, és olyanok is, akik vért isznak. Ezek valami furcsak betegségek, amiknek a nevét nem jegyeztem meg, mert annyira nem érdekelt a nevük. Összességében elmondható, hogy amit vámpíroknak hittek, neveztek, annak van tudományos magyarázata.

Azonban, ha azt vesszük, hogy a világ még mennyire feledezetlen számunkra, ki tudja, lehet egyszer még az is kiderül, hogy vámpírok és vrfarkasok, meg különféle lények is léteznek... ki tudja! :P

2015. ápr. 22. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!