Ez most szellem?

Figyelt kérdés

Hát már egy pár hónapja szoktak ilyen dolgok történni pl:egyszer volt hogy akartam aludni be fordultam a fal felé és nem sokkal ez után azt hallodtam hogy mintha valaki végig futott volna a szobámon nagyon meg ilyedtem és akkor gyorsan megfordultam és láttam hogy mozog a függöny

a másik az volt hogy reggel volt fel ébredtem még ugye vissza akartam aludni és azt hallodtam hogy valaki be jön a szobámba le ül a székre és be kapcsolja (gondoltam anya az mert kell neki a gép) egy kicsit fel néztem és láttam hogy nem ül ott senki

meg néha mikor írom a házit a hátam mögül suttogást hallok

meg egyszer volt olyan hogy amit dédimtől (aki már meg halt) kaptam zenedobozt egyszer csak megszólalt meg egyszer le esett egy angyal a szekrényről amit szintén tőle hoztam

el miutàn meghalt

meg az volt nem rég hogy telefonoztam már este volt és egyszer csak egy ilyen hangot hallok mintha valaki le huppant volna a székemre

szerintetek ez mi lehet? Talán a dédim vigyáz rám?

2015. ápr. 14. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak nagyon hasonló élményeim. Ha félsz azzal nem könnyíted meg a dolgodat. Lehet hogy tényleg a dédid figyel és vigyáz rád. Ne félj tőle :)
2015. ápr. 14. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:

A következő történt:

1. Valószínűleg egy egér kisebb állat futott végig a Szabádon egészen a függönyig.

2. Reggel amikor felkeltél félálomban voltál, és amikor fel néztél azért nem volt ott senki.

3. Azért hallasz suttogást, mert amikor az ember neki ül írni, vagy fáradtan ledől jobban oda fegyel a hangokra, de nem szellem hangokat hallasz, hanem a szomszédból, vagy akár a falról visszaverődö hangokat, aminek a forrását nehéz meghatározni.

4. Nem tudom milyen zenedobozról lehet szó, de a felhúzósak tudnak meglepetést okozni. Mondjuk, amikor felhúzód egy pontnál megakad egy kis idő múlva pedig tovább indul.

5. Az angyal szárnyaszegett volt. Neee!... Csak vicc volt, valószínűleg rossz helyre tetted, vagy a szekrény lejt, de száz más oka is lehet. A többit már beképzeled.

2015. ápr. 14. 19:39
 3/9 A kérdező kommentje:
De nem egér volt mert olyan volt mintha egy ember futott volna el és a függönyt nem éri el
2015. ápr. 14. 19:51
 4/9 A kérdező kommentje:

Ja meg van egy unokatesóm aki látja és érzi az ilyen dolgokat

és mondta hogy nem látja de érzi hogy van itt valami

2015. ápr. 14. 19:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én szobámban már volt olyan egér is, aki még függönyre is felmászott, ledobálta a poharakat, megrágta a cipőmet stb. Sok mindenre képesek ezek a kis dögök. Persze az sem kizárt, hogy csak képzelted.
2015. ápr. 14. 19:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Kérdező,

Senki nem vigyáz rád.

Ez egy szellem. Látszólag nem ártó, de pontosan még ez alapján nem sok mindent lehet tudni.

Áldassátok meg a házat.

2015. ápr. 14. 22:43
 7/9 Legoman ***** válasza:

Kérdezd meg az unokatesódat, hogyan érzi, hogy milyen ez a szellem.

Ha tudja olvasni az érzéseket, amiket egy szellemmel kapcsolatban érez, akkor tud vele szavak nélkül is kommunikálni, és lehet azt is megmondja, hogy ki ő.

A lényeg, hogy ne mondj az unokatesódnak semmit, hogy ne zavard össze, csak kérdezd meg, hogy mit érez a szellemmel kapcsolatban.

Nem tudom, hogy unokatesód mennyire van benne a témában, azért írtam, hogy ne mondj semmi olyat, amitől összezavarnád, mert azt sem tudom, hogy mennyire gyakorlott.

2015. ápr. 15. 15:45
 8/9 anonim válasza:
Nem. Láthatatlan lópénisz.
2015. ápr. 21. 12:18
 9/9 anonim válasza:
Nem, szellemek nincsenek. Nem hinném, hogy a dédid modern lett volna (legalábbis ennyire), hogy számítógépezik...Ezek csak véletlenek, és sokszor egymás után, emiatt hiszed hogy szellem. Ő fentről vigyáz rád.
2015. ápr. 21. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!