Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti hisztek a szellemekben? ^^

Luna_Naomi kérdése:

Ti hisztek a szellemekben? ^^

Figyelt kérdés

2015. ápr. 12. 15:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
vagy Fekete Péter volt a neve azt keverem..na m1
2015. ápr. 12. 17:21
 12/21 anonim ***** válasza:
hiszek. én is az vagyok talán...
2015. ápr. 12. 17:54
 13/21 anonim ***** válasza:
61%

Természetesen hiszek,hisz láteznek.Bár én csak egyet láttam, de a kutyám sokat. lakótelepen laktam. a kutyám mellettem feküdt,egyszer csak felemelte a fejét,és balra nézve morgott.Aztán emberi séta sebbességgel elfordult jobbra,és közben nagyon morgott.

Aztán egy 5 másodperc múlva abbahagyta,és egy hang nélkül visszafeküdt mellém.

Én meg mondtam neki, nyugi Roxika, Neki most nincs teste, csak hall minket. de bántani nem tud. :)

Nyulful100. A válaszküldő apukája.

-

Egyértelmüen léteznek bárhogy nevezzük őket.

A szellem fura, mert sok más neve van mit másnak hisznek de egy.. pl.:Lélek

Mind, bármit is mondunk, szellemek vagyunk egy testben.

Miután meghalunk térünk ki fizikai világból, energiaként, minek tudatunk formál alakot, majd visszatérünk fizikai testben s kisgyerek korunkban mintent elfelejtünk.. már aki emlékszik addig...

2015. ápr. 12. 18:57
 14/21 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
37%
Én nem hiszek bennük, én tudom, hogy léteznek.
2015. ápr. 12. 19:00
 15/21 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
43%

Köszönöm szépen a leszavazást.. :P

Szkeptikusoknak hiába is próbálkoznék elmondani, hogy látnok vagyok..

Mind1, téma lezárva!

2015. ápr. 12. 22:32
 16/21 anonim válasza:
Ha tudod hinni, hogy a Biblia Isten beszéde (Tőle ihletett), akkor ott találsz erre választ. E szerint szellemek léteznek, ezek bukott angyalok (daimonion) innen jön a démon kifejezés. Az ember becsapása a céljuk, nem tanácsos szóba állni velük. Egy megoldás van ellenük, Isten segítségét kell hívni személyesen imában, és hát hinni is kell, hogy tud segíteni. Az egyházi, szelleműző praktikák semmit nem segítenek.
2015. ápr. 13. 09:29
 17/21 VaTa94 ***** válasza:
0%

És mi az isten neve? Ezt sehol nem írják... Hogy hívjak valakit, ha nem tudom a nevét azon kívül, hogy: "gyere ide" így hívhatom de ez nem a neve. Én nem hiszek a szellemekben én tudom, hogy vannak azér van különbség.

Amit szellemnek tartunk tartanak az valamiféle lenyomat a téridőben azér van az, hogy ezek a cuccosok étmennek a falon satöbbi nem érzékelnek minket, hiszen csak "emlékek" . szellem 2.0 na ezek azok akik tudatosak tehát, ha a hülyegyerek akér én is bemegy egy ilyen szellemtanyára egy "szellemdobozzal" és elkezd kérdezősködni kaphat értelmes válaszokat rá a szellemtől. (most ne menjünk bele a multiverzumba meg ilyenekbe, az is lehetséges végülis) kísértet: ez helyhez vagy személyhez van kötve és addig "létezik" míg a személy meg nem hal, a helyhezkötött az ottmarad amíg olyan kedve van, ez a típus már szokott kisebb tárgyakat mozgatni de csak rövid ideig és nem túl nagy erővel.

Poltergeist/kopogószellem: na ha neki nem vagy szimpatikus ráddönti a szekrényt, összedobálja a bútorokat, szétszedi a lakást ha olyanja van.

Lidérc: fő célja a te ijesztgetésed, nem egy erőszakos cucc inkább a frászt szereti ráhozni az emberre, ez nincs se személyhez se helyhez kötve ha "összefutsz vele" akkor megy utánad majd egyszer csak lelép.

Ez már nem szellem de hasonló mint a poltergeist: a démon ez szereti fizikailag bántani az embereket a karmolászástól kezdve a lökdösésen át egészen a megszállásig minden van benne. A szellemvadászokat ez szokta elküldeni az anyjukba...

Na ennyi volt a szellem kisegyszeregy, köszönöm figyelmüket legyen szerencséjük holnap is

2015. ápr. 13. 10:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Türelem, odafigyelés, biztos jogsi. Legyen ez a legjobb ötleted!
2015. ápr. 13. 11:01
 19/21 varyd01 válasza:

Én nem tom hogy hogy vagytok vele, de bizonyítsa már nekem valaki, hogy létezik vagy, hogy nem.

Bár személy szerint én nem hiszek benne.

2015. ápr. 14. 06:34
 20/21 anonim válasza:
Szerintem nem léteznek.
2015. máj. 1. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!