Milyen lények a trollok van ötletetek?
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 14:41
2/14 A kérdező kommentje:
Lehet hogy én is az vagyok ? :D
2015. márc. 17. 14:46
4/14 A kérdező kommentje:
Van hát :D
2015. márc. 17. 14:49
6/14 A kérdező kommentje:
Tonfa , s machete megfelel ? :D
2015. márc. 17. 15:04
7/14 anonim válasza:
A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelezőlista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét.
Wikipédián találtam :DD
Amúgy meg nem tudom. Sosem tudtam megkülönböztetni, a trollt, gnómot, manót, törpét. Ez nekem mind egyforma, én ehhez nem értek.
8/14 anonim válasza:
Egy troll leirasa : nagy, kerek fej, hatalmas pocak, troll lâbak patàban végződve, vörös rövid haj, vörös szem, giga orr, belle takony lóg, herry pálcája szintén onnan lóg ki, szakadt trikó, rajta madárfos, mint a tüskefa akkora mellkas szőrzet, barna szakadt rövidgatya, félig összefosva, cipő nincs,8mes retkes körmök kezin lábán. Orbitális szájszag, meg fingszag ami a záptojáshoz hasonlít
9/14 Ozmium42 válasza:
A trollok olyan lények, akik miért írnak az ezotéria topicba, ha nem hisznek benne. Szívesen gyülekeznek olyan helyeken, ahol csak értelmes válaszokat adnak csak a hozzáértők és a benne hívők. Két jellemző mozgásformájuk a minekidejárás és az erremitlépés. Bizonyos érzékszerveik hiányoznak, vagy csökevényesek, például csak két szemük van, így nem látják a párhuzamos dimenziókat, és az energia alapú lényeket és az aurát, csakrát, amihez harmadik szem kellene. Csak azt hiszik el, amit látnak, ezért ha becsukják a szemüket, azt hiszik, hogy minden megszűnt létezni, és őket sem látja olyankor semmit.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2015. márc. 17. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!