Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet egy tárgy elátkozott?

Lehet egy tárgy elátkozott?

Figyelt kérdés

Olyan tárgyak amik bajt hoznak a tulajdonosukra. Több haláleset történik a jelenléte mellett, leég a ház, balesetek.

Magától vándorol a tárgy, lehetetlen megszabadulni tőle.

Babák, könyvek, járművek stb.

Sok ilyenről hallottam, lehetséges hogy elátkozzanak valamit?

2015. márc. 1. 16:33
1 2
 11/11 Mahhoo3-3 válasza:
100%
Szerintem igen, szerintem szellemek is vannak, vele is történtek furcsa dolgok(sokszor) és nem tudom megmagyarázni, de szerintem a legtöbbet meg lehetne magyarázni ha értesz hozza. (Pl egyszer elmentünk egy hétre otthonról, minden lámpát letöltötték, és amikor hazaérünk égett a lámpa, nem volt betörés, nem vittek el semmit, csak égett a lampa. Pár nappal később rájöttünk hogy nekiállt a poriszivo es felkapcsolta mert apukám ki akarta húzni) meg lehet magyarázni. Pl szerintem egybeesések hogy mindig rossz történik ha ott van, valószínű hogy akkor is megtörtént volna ha nem lett volna ott. Gondolom nem segítettem, csak kedvem volt leírni.
2015. márc. 15. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!