Wargus törzsről valakinek infója?
Figyelt kérdés
Tud valaki valamit a Wargus törzsről.? Kijelenteném nem arrol a vmi jàtékról van szo. Elvileg nagyon régen élt egy ilyen törzs, mely értett a reinkarbàlodàshoz, és a testük halàla utàn egy ember testébe kerül. Két lélek egy testben értem. Egyéb információim is vannak, de nem sok. Emlékhiàny miatt. Légyszi bunkó kritizàlók ne irjanak hanem görgessenek tovàbb. Köszi2015. febr. 26. 18:33
1/7 anonim válasza:
szia
Sokat foglalkozom én is régi törzsekkel, kultúrájukkal, de a Wargus-okról legendákon kívül semmit sem találtam. Ha iskolás vagy még érdemes órák után vagy szünetben megkérdezni a történelem tanárodat, ő nagy valószínűséggel eltudja mondani, hogy mennyi valóságalapja van az egésznek.
A lélekvándorlás és társai csak mítoszok, legendák mesék.
2/7 A kérdező kommentje:
Nos sehol nem találtam semmit róla. Informàcioim szerint olyan farkasazerű lények voltak, kik az embereket védték. De az rejtély hogy ebben a dimenzioba csak nagyon régen v màsikban. Középkor elején éltek. Elvileg magas, kék színűk volt,maguk àlltal kovàcsolt fegyverek, de nem vasbol v acélból. Sàmànjaik voltak, erdőben, barlangokban laktak. Valahol észak Erdély környékén.
2015. febr. 26. 21:08
3/7 anonim válasza:
Az érmelléki kuglófembert ismered?
4/7 anonim válasza:
A Langerhans szigeteken élnek, kedvenc hangszerük az Eustach kürt.
Igen jó barátságot ápolnak a Maxwell-démonnal, aki védelmezi őket.
5/7 Piert válasza:
Én úgy hallottam, hogy nem csak a reinkarnálódáshoz értettek, de a helyesíráshoz is. Például az "információim", a "dimenzióba", az "által", a "vasból" és az "Észak-Erdély" szavaink tőlük származnak. Meg az összetett mondatok is.
6/7 anonim válasza:
Első vagyok, utána néztem ismét:
Kitalált mese az egész köze semmi a valósághoz az egész egy mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!