Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ember fejű kutya? A hideg ráz...

Ember fejű kutya? A hideg ráz azóta is!

Figyelt kérdés
Anyósom történetét írom le. Tudni kell róla hogy csodálatos, józan életű, szigorú elvekkel rendelkező, szilárd, megfontolt asszony aki mélyen vallásos. Nos, ha nem ő mondta volna, s ha egyedül állítaná ezt, elgondolkodnék könyv viccelt, de nem,halálosan komolyan mondta. Épp vendégségbe voltunk ma náluk, s hozzájuk ment szintén látogatni egy rokon. Fel vetődött a régi javas asszonyok s azok felfoghatatlan gyógymódai. Én kijelentettem hogy nem hiszek az ilyesmiben, mert szerintem ez hit kérdése stb. A rokona óva intette egy jelenlegi asszonytól, aki átkot szór ha ellent tesznek neki, s hogy ne kezdjen vele, meg ne sértse ha életében beszélne vele vigyázzon, mert eddig minden átka célt ért!! Nah én csak nevettem. Erre az én szilárd anyósom rámnézett s azt mondta sajnos van ilyen. Fiatal korában őt is megkísértette kutya szellemében egy helybeli asszony. A férje testvérével mentek épp hazafelé sötétben. Egy utcára volt a lakásuk anyósoméknak. Állítólag valami kényszerített erőt érzett hogy nézzen vissza jobb oldalon , maga után és az árok szélén látott egy nagy hófehér kutyát ember fejjel. Ránézett férje testvérére s menet közben, és megkérdezte: Te láttad azt azt a kutyát hogy ember feje van? Erre nem mondott csak annyit hogy "Igen, ne mondj semmit, ne nézd csak menjünk innen elfelé. " Mikor az utca sarkára értek, anyósom azt kérte menjenek vissza, és üssék le. De miután kimondta olyan félelem jött rá, hogy úgy kellett haza húzni, alig bírt menni a gyengeségtől. Mégegyszer mondom vallásosak, nem éltek soha alkohol vagy más tudatbefolyásoló szerekkel! És nagyon megráz, hogy ezt mondta, pont ő!! Azóta is ezen rettegek! Ti mit szóltok ehhez?

#szellem #anyós #démon történet
2015. febr. 10. 21:34
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó. :) Köszönöm válaszod. Elhiszem amiket írtál, de nem mernék én belevágni ilyesmibe, mert nem nekem való ez. Mit mondjak, "tényleg beszari vagyok ilyen téren " :D
2015. febr. 17. 21:19
 32/39 anonim ***** válasza:
történt azóta valami?
2015. febr. 18. 00:05
 33/39 A kérdező kommentje:
:) Nem történt semmi, de ez már vagy 15-20éve volt. Vagy másra gondoltál?
2015. febr. 18. 09:40
 34/39 anonim ***** válasza:
Nem, csak láttam a 30# hozzászóló kommentjét és elgondolkodtam, hogy miért csak egyszer jelent meg 20 év alatt... Nincs célja egy ilyen familiáris démonnak vagy minek? Csak egyszer megjelent, ott állt és eltűnt egy életre?! Ez volt maga a megfélemlítés?
2015. febr. 18. 10:39
 35/39 A kérdező kommentje:
Hát igen, nekem is ez jutott elsőre az eszembe. Passz, lehet hogy nem voltak jóban az említett asszonnyal, vagy a vallásuk végett elítélték vagy csak nem vették komolyan. De ez meg már csak a részemről feltételezés, találgatás, mert ennyire az előzmények meg nem kerültek szóba.
2015. febr. 18. 11:38
 36/39 anonim ***** válasza:
Én már több különféle furcsa "lényt" szellemet vagy démont) láttam és mindet csak egyszer.
2015. febr. 18. 17:31
 37/39 anonim válasza:
A familiáris démon olyan mint egy báb,nincs neki sok saját érzelme(egyszerüen azt csinálja amit mondanak neki). Mivel a kinézetét nem láttam(kéne kép vagy valami).Igy nem állithatom 100%-ban hogy familiáris démon. Lehet hogy a mestere randoom ilyeszget embereket(igen van ilyen állat aki ezzel szórakozik).Söt elvileg a familiáris démont a tiszta vérü boszorkányok meg is tudják szállni(magyarul rövid ideig a familiáris testbe tudnak költözni).Én nem vagyok boszorkány vérű. Igy nekem ez sajna nem megy(pedig marha jó lenne egy bagoly familiárist meg szállni és úgy repülni). Nem biztos hogy az anyosod volt a célpontja(lehet hogy épp kézbesitett vagy valamilyen össze tevőért küldték ki és csak véletlen találkozott anyosoddal).
2015. febr. 18. 19:05
 38/39 anonim ***** válasza:
Ez azért kemény. Sztem én is becsinaltam volna...durva
2015. okt. 31. 14:40
 39/39 Rambo vezér ***** válasza:

Jinmenken a neve.

Japánban ÁLLÍTÓLAG sok van😃

2016. aug. 17. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!