Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ember fejű kutya? A hideg ráz...

Ember fejű kutya? A hideg ráz azóta is!

Figyelt kérdés
Anyósom történetét írom le. Tudni kell róla hogy csodálatos, józan életű, szigorú elvekkel rendelkező, szilárd, megfontolt asszony aki mélyen vallásos. Nos, ha nem ő mondta volna, s ha egyedül állítaná ezt, elgondolkodnék könyv viccelt, de nem,halálosan komolyan mondta. Épp vendégségbe voltunk ma náluk, s hozzájuk ment szintén látogatni egy rokon. Fel vetődött a régi javas asszonyok s azok felfoghatatlan gyógymódai. Én kijelentettem hogy nem hiszek az ilyesmiben, mert szerintem ez hit kérdése stb. A rokona óva intette egy jelenlegi asszonytól, aki átkot szór ha ellent tesznek neki, s hogy ne kezdjen vele, meg ne sértse ha életében beszélne vele vigyázzon, mert eddig minden átka célt ért!! Nah én csak nevettem. Erre az én szilárd anyósom rámnézett s azt mondta sajnos van ilyen. Fiatal korában őt is megkísértette kutya szellemében egy helybeli asszony. A férje testvérével mentek épp hazafelé sötétben. Egy utcára volt a lakásuk anyósoméknak. Állítólag valami kényszerített erőt érzett hogy nézzen vissza jobb oldalon , maga után és az árok szélén látott egy nagy hófehér kutyát ember fejjel. Ránézett férje testvérére s menet közben, és megkérdezte: Te láttad azt azt a kutyát hogy ember feje van? Erre nem mondott csak annyit hogy "Igen, ne mondj semmit, ne nézd csak menjünk innen elfelé. " Mikor az utca sarkára értek, anyósom azt kérte menjenek vissza, és üssék le. De miután kimondta olyan félelem jött rá, hogy úgy kellett haza húzni, alig bírt menni a gyengeségtől. Mégegyszer mondom vallásosak, nem éltek soha alkohol vagy más tudatbefolyásoló szerekkel! És nagyon megráz, hogy ezt mondta, pont ő!! Azóta is ezen rettegek! Ti mit szóltok ehhez?

#szellem #anyós #démon történet
2015. febr. 10. 21:34
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

barátnőmék háza egy kísértet ház

az épület teljesen egyedül áll a telken, azaz egyetlen egy szomszédos házzal sincs közös fal, azonban néha mégis férfi köhögést lehet hallani az emeletről, néha pedig furcsa sötét alakok jelennek meg, ezeket még szerencsére nem láttam, de többször hallottam furcsa zajokat, illetve mikor ott aludtam végig olyan érzés volt, mintha valaki figyelne, egy másik érdekes eset: egyik hétvégén késő este moziból mentünk át hozzájuk (elég messze lakunk a belvárostól), barátnőm testvérének a szobájában világított a lámpa és résnyire el volt húzva a reluxa, mintha nézett volna minket, ahogy mentünk be a lakásba, még integettünk is neki, most jön a legijesztőbb rész, mikor felértünk az emeletre, hogy beköszönjünk neki, a lámpa le volt oltva és senki sem volt a szobában, sőt, az egész lakásban, csak ketten voltunk bent, a testvére a barátjánál töltötte a hétvégét vidéken...

a mi házunkban régebben nagyon sok zajt hallottam éjszakánként, mintha valaki papucsban járkált volna a lakásban, többször láttam furcsa fényeket, egyszer gyerekként karácsony előtt nemsokkal tanultam a szobámban, akkor még hosszú hajam volt, és olyan érzés volt, mintha folyton a szemembe lógna, így próbáltam odébb tolni a kezemmel, mikor feleszméltem, hogy ami érzékelek, az nem a hajam, hanem valamilyen fény világít a szemembe, majd megláttam a fényt az asztalon, 2-3 fehér deformált fényfolt cikázott körbe-körbe az asztalomon, gyorsan felnéztem az ablakomra, ahol már csak 2 fényfolt volt, de azok vérpirosak voltak, tisztán emlékszem rá, hogy nem volt fényforrásuk, annyira megijedtem, hogy sikítva rohantam ki a szobámból, anyukám gyorsan kiment körbenézni a kertbe, hogy van-e hátul valami a szobámnál, de sehol nem látott semmit, szerencsére azóta se találkoztam ezzel a jelenséggel, de mai napig elfog a félelem, ha erre gondolok

2015. febr. 14. 17:52
 22/39 A kérdező kommentje:
Na ez sem semmi Kedves Utolsó. o.o
2015. febr. 14. 20:01
 23/39 anonim ***** válasza:
Szerintem megint nem fogunk aludni :(
2015. febr. 14. 20:17
 24/39 anonim ***** válasza:
the suffering mauler keress rá
2015. febr. 14. 21:51
 25/39 anonim ***** válasza:

attól, hogy le lettem pontozva, még igazak a történetek :)

senkinek sem kell elhinni a leírtakat, de ezek megtörténtek

2015. febr. 14. 22:06
 26/39 A kérdező kommentje:
Én elhiszem a történeted. Nem tudom ki pontozhatott le, vagyis sejtem. 2-3 hozzászólás törölve lett, mint láthatod ha vissza olvasol. Egy kötekedő emberke akarta bizonygatni a véleményét, de mindegy .Gondolom dacból visszatért és pontoz lefelé mindenkit akit tud :) Van egy ilyen mondás is az ezotériában jártasoknál asszem, "Nem a szellemektől kell félni, hanem az emberektől ", vagy hasonló, ami irónikusan is, de ide pont passzol :)
2015. febr. 15. 07:33
 27/39 anonim ***** válasza:
Én voltam, akit töröltek. Én nem pontoztam, ráadásúl még hiszek is ezekben, de a gyávaságodon voltam ki.
2015. febr. 15. 09:12
 28/39 A kérdező kommentje:
Értem.Szóval a gyávaságomon voltál ki.. Már csak azt nem értem miért baj,probléma az neked ha valaki félénkebb ebben a témában.Az emberek minimum 80%-a fél a számára megmagyarázhatatlan dolgoktól.Legyen az valós sztori,mendemonda,rémtörténet ecetere.Azzal hogy bizonygatod hogy félős vagyok,csak értelmetlen kötekedés.Nem hiszem hogy bárki ettől alacsonyabb értékrendű ember lenne,legfeljebb neked.Azt pedig hogy én miért hiszem el az általam leírt történetet,leírtam,s azt is hogy nem hozhatlak el bemutatni anyósomnak.Ha nem hiszed el a sztorit vagy más hasonló egetverő problémád van (mint jómagam félelemküszöbe) lépj nyugodtan tovább a kérdésen,s nem kell magadat tovább idegesítened :)
2015. febr. 15. 19:48
 29/39 A kérdező kommentje:
"the suffering mauler" rákerestem ugyan de ne illik a leírás :) Ez egy hófehér szőrű,nagytestű kutya volt,s az emberfej úgy értendő hogy az arca volt emberi,a nyakán pl a szőr és az emberi haj ért össze (hullott rá). Egy nagyon pontos leírást mondott anyósom,jól megnézhette,közel volt hozzá,de gondolom meg is akadt rajta a szeme.
2015. febr. 15. 20:02
 30/39 anonim válasza:
Való szinüleg vagy egy gyengébb familiáris démon lehetett vagy egy incubus. Az ilyen lények általába egy embert szolgálnak. Nem nehéz öket meg idézni(még egy hülyének is menne).Arra viszont jók hogy üzeneteket kézbesits velük és hogy akik ártanak neked azokra a frászt hozd. Én már 2-3 éve foglalkozom intenzivel aranormális dolgokkal és okkultizmussal(sátánista hit alapjai is benne vannak és a kelta mágikus világnézet). Egy ilyen állat formájú familiáris nem nagy tészta..egy kezdő okkultista már életre tud hivni belölle 1-2 db-ot. Nekem közép és felsö szintű démoni szövetségeseim vannak(köztük nergal,cernunnos,balbadr). Ők már más tészta ök nem csak mentális terorrt tudnak elő idézni(mint az emlitett incubus vagy lidérc),hanem fizikailag is képesek ártani. Egyébként az ilyen lények nem félelmetesek,csak beszélni kell velük és meg értetni velük magad(de ne azt csináld hogy isten szavát kiálltozva keresztel meg szentelt vizzel papolsz nekik mert akkor be rágnak,és rád tapadnak).Úgyhogy ha gondolod és félsz,meg idézhetsz magadnak egy védelmező succubust/incubust. Az okkultizmus alapjait meg nézheted neten is,de a legjobbak a héber könyvek.(Aki nem hisz az ilyen dolgokban kérem ne írjon az üzenetemhez mert ignorálom). Ha kérdésed lenne dobj egy üzit.
2015. febr. 16. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!