Ember fejű kutya? A hideg ráz azóta is!
barátnőmék háza egy kísértet ház
az épület teljesen egyedül áll a telken, azaz egyetlen egy szomszédos házzal sincs közös fal, azonban néha mégis férfi köhögést lehet hallani az emeletről, néha pedig furcsa sötét alakok jelennek meg, ezeket még szerencsére nem láttam, de többször hallottam furcsa zajokat, illetve mikor ott aludtam végig olyan érzés volt, mintha valaki figyelne, egy másik érdekes eset: egyik hétvégén késő este moziból mentünk át hozzájuk (elég messze lakunk a belvárostól), barátnőm testvérének a szobájában világított a lámpa és résnyire el volt húzva a reluxa, mintha nézett volna minket, ahogy mentünk be a lakásba, még integettünk is neki, most jön a legijesztőbb rész, mikor felértünk az emeletre, hogy beköszönjünk neki, a lámpa le volt oltva és senki sem volt a szobában, sőt, az egész lakásban, csak ketten voltunk bent, a testvére a barátjánál töltötte a hétvégét vidéken...
a mi házunkban régebben nagyon sok zajt hallottam éjszakánként, mintha valaki papucsban járkált volna a lakásban, többször láttam furcsa fényeket, egyszer gyerekként karácsony előtt nemsokkal tanultam a szobámban, akkor még hosszú hajam volt, és olyan érzés volt, mintha folyton a szemembe lógna, így próbáltam odébb tolni a kezemmel, mikor feleszméltem, hogy ami érzékelek, az nem a hajam, hanem valamilyen fény világít a szemembe, majd megláttam a fényt az asztalon, 2-3 fehér deformált fényfolt cikázott körbe-körbe az asztalomon, gyorsan felnéztem az ablakomra, ahol már csak 2 fényfolt volt, de azok vérpirosak voltak, tisztán emlékszem rá, hogy nem volt fényforrásuk, annyira megijedtem, hogy sikítva rohantam ki a szobámból, anyukám gyorsan kiment körbenézni a kertbe, hogy van-e hátul valami a szobámnál, de sehol nem látott semmit, szerencsére azóta se találkoztam ezzel a jelenséggel, de mai napig elfog a félelem, ha erre gondolok
attól, hogy le lettem pontozva, még igazak a történetek :)
senkinek sem kell elhinni a leírtakat, de ezek megtörténtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!