Nagyon félek a szellemektől, de szinte már betegesen! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Valahányszor megyek fel a lépcsőn vagy le mindig rohanok mert úgy érzem mintha valami el akarna kapni. Attól is nagyon félek hog egyszer este lemegyek és ott lesz az ajtónkban egy szellem :( aztán ma pl gépeztem és nem bírtam ki hogy percenként ne nézzek hátra mert attól féltem hogy ott fog állni a körből az a kiscsaj :( meg valahányszor arcot mosok mindig attól félek ha kinyitom a szemem mögöttem lesz valaki :( este ki sem merem nyitni a szemem mert attól félek hogy egy sötét alak lesz előttem :( segítsetek légyszi 12/l2015. jan. 25. 23:05
11/17 anonim válasza:
(Egyébként ilyen korban simán néznek horrorokat gyerekek, hiába van rajtuk a 18-as karika. Én is néztem ilyen korban, még az internet előtt horrorfilmeket tévében, kazettán, pedig ahhoz akkor fenn kellett maradni, vagy kikölcsönöztetni idősebbekkel. Most meg korlátlanul juthatnak hozzá horrorfilmekhez a neten. És nemcsak filmekhez, hanem egy csomó írott, vagy videós tartalmohoz is, amik jó része amúgy sokkal hatásosabb, mint a legtöbb film.)
12/17 DarkLantern válasza:
Ne hagyd hogy a félelmed irányítson. Győzd le a késztetéseket hogy folyton a hátad mőgé nézel. Nincs mitől félned, ha leküzdöd a félelmedet.
13/17 koncika1984 válasza:
Nézd meg a Horrorra akadva című filmeket (az egyik részben benne van a Kör-ös kiscsaj, jól eltángálják :D). És legközelebb a sötétben ezek a jelenetek jussanak az eszedbe. Nevetni fogsz.
14/17 anonim válasza:
Hallgass jó zenét, az megnyugtat.
15/17 Yldee válasza:
Bakker Mintha magamat hallanám... Csak én 23 éves vagyok XD
16/17 jojo néni válasza:
xD én nem hiszek a szellemekben de ha felmegyek az emeletre nincs semmi bajom bemegyek a sötét szobába semmi de amikor lemegyek a lépcsőn csak úgy rohanok mint a szélvész nemtudom miért pedig én nem hiszek ebben :"D
17/17 anonim válasza:
Gondolj arra hogy az emeleten vagy mögötted a barátod/szerelmed van, mindjárt más lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!