Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A barátnőm kábé öt-hat hónapja...

A barátnőm kábé öt-hat hónapja, ha becsukja a szemét, arcokat és hangokat lát/hall. /?

Figyelt kérdés

Sajnos elég messze lakunk egymástól, így csak interneten keresztül kommunikálunk. Nem nagyon értek a nem evilági dolgokhoz, nagyon nem is hiszek a szellemekben, de ez az ügy nagyon aggaszt.

Arcokat nappal (is) lát (ha behunyja a szemét), de hangokat csak este hall. A kép- és hanganyag nem összefüggö. Vannak olyan esetek is, amikor nem hozzá beszélnek, csak két valami/valaki társalog (ez nem lesz így jó.. csináld újra), meg egy-egy szót szokott hallani. Egyszer pedig egy egy férfi hang utasította, ordítva, hogy ''figyelj a jelekre''.

Amúgy fiatal lányok arcait látja, meg idős férfiakét.

És ez az egész ugyebár öt-hat hónapja kezdődött, amikor begyógyszerezte magát, majdnem meghalt. Volt egy olyan álma (talán ez a jó szó hozzá), hogy két ajtó volt, az egyiket kinyitotta, átlépett rajta, fehérség, és felébredt.

Fél, hogy valaki/valami meg akarja ölni. Meg olyan érzése van, mintha valaki mindig követné/figyelné.

2015. jan. 25. 13:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
3.szem?
2015. jan. 29. 15:35
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

1#: Hát, nem hinném, hogy vállalná a terápiát, így is eléggé ramatyul van szegényke. Ha a helyében lennék a barátnőmnek, csak jobban kikészülnék a nyomasztó orvosoktól, a környezettől.

2#: A szellemekben úgy-ahogy elkezdtem hinni, de ez az angyalos dolog szerintem már sok:)

3#: Szerintem lelkileg összetört - papája 5-6 hónapja halt meg.

4#: Ha úgy érzi, szügsége lenne pszichológus segítségére, akkor majd felkeres egyet. Én biztos nem utasítanám, arra, hogy menjen dilidokihoz, maximum ajánlanék:)

5#: Szerintem sem!:)

6#: Ez érdekes. Minél előbb szeretne szabadulni tőlük, szóval marad a meditáció.

7#: Szerintem ahogy én,úgy ő is sarlatánnak tartja az ilyen ördögűző dolgokat, szóval ez kilőve.

8#: Lehet erről is szó.

9#: Ez ezoterikus témában írt kérdés..:))

10#: Hú, én konkrétan egyikben sem hiszek, a barátnőm a szellemekben hisz. Ez a negyven napos dolog egész elgondolkodtató!:)

11#: az előtted válaszoló is írt ilyet:)

2015. jan. 29. 18:50
 13/16 anonim válasza:

Őszinte részvétem az apukája miatt.

Ilyeneket olvastam:

Az elméje most össze van zavarodva, az vonzza oda őket.

Vki szerint könnyekből táplálkoznak.

Itteni topic: A szellemek éjszaka aktívak?

Igen, mivel a napsugár tartalmaz ultraibolyát ami lila, a szellemek meg nem bírják a lila rezgésszámát. Nyilván nem öli meg őket a nap, de éjjel van az aktív idejük.

Na erre én is kíváncsi lennék, be kellene szerzned neki egy ilyen éjjeli lámpát.

Gondolom nehezen alszik el, hogy látja őket csukott szemmel is.

Talán hasznára válhat, ha megérti a jeleket. Mert vannak vmire figyelmeztetőek is.

Amit ajánlanék: 2-3 ezer forintért lehet kapni csiszolt ásványból nyakláncot, marokkövet stb.. Pl.Labradoritból. Véd a negatív energiáktól. Igazán kedves lenne tőled és egyben szép ajándék is. Nézz utána mire jó:) Rengeteg féle van. Csak írd be keresőbe? ásványok, gyógyhatásaik.

Gondolom ezeket meg már elolvastad:

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 29. 22:16
 14/16 jojo néni válasza:
Hmmmm el szoktam gondolkozni azon h az emberek miert nem néznek kicsit a dolgok mögé pl.: hogyhogy még soha nem jelentették be a hiradoba azt h:démon ölt meg egy 15 éves lányt meg ilyesmi de ennek ellenere sokan hisznek ilyesmikben
2015. febr. 6. 18:10
 15/16 anonim válasza:
Szerintem hatalmas trauma érte hogy a papája meghalt ez elöl próbál elmenekülni szerintem eről kéne egy kicsit ki faggatnod szerintem és ha nem is a szellemes ügyben de ezzel elmehetne egy pszichológus hoz szerintem segítene neki a papája ügyében bár lehet elég lenne ha veled részlegesen átbeszélné személyesen.
2015. febr. 12. 20:59
 16/16 anonim válasza:
A barátnőd mennyi időt tölt a számítógép előtt netezve?
2015. febr. 16. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!