Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mitől van az, hogy hirtelen...

Mitől van az, hogy hirtelen elsötétül minden, tisztán hallok hangokat és valamikor még irányít is, de tudatomnál vagyok?

Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 15:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

mi bajod van fiú, tán ittál?

vagy sokat voltál a napon, sokat félrebeszélsz?

a legvalószínűbb, amitől ez van, pillantnyi elmezavar, de tartósan is fennáll, akkor érdemes pszichátert felkeresned.

mert nagy a baj.

2014. szept. 8. 15:29
 2/14 anonim ***** válasza:
Őőőőő nem akarod te azt tudni hogy mire gondolok most.. Hány éves vagy? Kétlem hogy ez szellem vagy hasonló lehet...
2014. szept. 8. 15:29
 3/14 Spilerke ***** válasza:
Valószínűleg valamilyen mentális betegséged van én javasolnék neked egy alapos vizsgálatot. De most nem rosszindulatból beszélek, csak az nem normális, hogy hangokat hallasz és az sem, hogy irányítanak téged. Nem tudom hány éves vagy, de erről beszélned kéne a szüleiddel.
2014. szept. 8. 17:55
 4/14 A kérdező kommentje:
A szüleim szerint ez hülyeség és csak beképzelem magamnak és ne törődjek ezzel.
2014. szept. 8. 18:10
 5/14 anonim ***** válasza:
ajaj te már enyhén guarizálva vagy!vigyázz, ne fogadj el idegenektől guar-gumi tartalmú dolgokat mert lehet hogy a guargumik(kétéltű idegenek a Guaron bolygóról) teszik ezt veled, annyi guar-gumit ettél hogy guargumizálódsz...vess magadra
2014. szept. 8. 21:11
 6/14 Spilerke ***** válasza:
100%
Hát szép kis szülők mondhatom az én szüleim már sírva rohantak volna velem pszichiáterhez. :DD
2014. szept. 8. 22:31
 7/14 anonim ***** válasza:
És a saját hangodat hallod ?
2014. szept. 8. 22:48
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát nem tudhatjuk mennyire élénk a fantáziád! :)

De ha a dolog akaratod ellenére történik akkor az baj.

Ez esetben ülj le a szüleiddel és mond el nekik hogy nem beképzeled, - nem akarod hogy ez történjen veled - és vigyenek dokihoz hogy kiderüljön mitől van. Kérd meg őket hogy vegyenek komolyan. Inkább ess túl pár "felesleges" orvosi vizsgálaton mint hogy valami bajod legyen ami elkerülhető lett volna!

2014. szept. 8. 23:48
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem a saját hangomat hallom. Háttérbe szorítja a tudatomat és csak annyit tudok hogy külsőleg irányít valaki.
2014. szept. 9. 06:56
 10/14 anonim ***** válasza:

9 vagyok. Van még pár kérdésem,ha nem baj.

A fejedbenn hallod a hangokat tisztán vagy pedig kivülről jön eltorzultan .

Miket szoktál ilyenkor cselekedni, mikor írányít ?

2014. szept. 9. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!