Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit lehet csinálni? Veszélyben...

Mit lehet csinálni? Veszélyben vagyunk?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..

Itt leírtam nagyjából hogy mi történik.

Valaki tudna nekem segíteni? Vagy ismer szakembert?

A kérdést én írtam ki.

Ne haragudjatok de nagyon kétségbe vagyok esve.

2015. jan. 24. 10:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
23%
Bocsi, de amiket az előző kérdésedben leírtál, sajnos azt kell hogy mondjam nagyon tipikus dolgok történnek! Szóval leesik a kép, meg kaparászást hallasz, akkor a halaid elpatkolnak, már bocsi. Nagyon filmszerű.. Szerinted a szellemeknek képmániájuk van, vagy nagy a körmük és a fallal csiszolják meg? Meg mért ölne halakat? Akkor veled kezdte volna! Nyugi, szerintem semmi okod az aggodalomra, igaz én nem vizsgáztam szellemekből, de nyugi,, nem lesz gond. Lehet túl sok filmet néztél vagy túl sokat adsz az ilyenre.. Ha léteznek is, nem árthatnak nekünk, nem kapargatják a falat és a képekkel sincs semmi bajuk. :)
2015. jan. 24. 10:38
 2/22 A kérdező kommentje:

Mindenki mást mond.

Én érzem hogy valami nincs rendben és az egész család is.

Én elszeretnék innen költözni..de megfutamodni se szeretnék.

A családomat nem merném itt hagyni.

2015. jan. 24. 10:48
 3/22 anonim ***** válasza:
26%

Nincsenek szellemek vagy ártó démonok abban a házban. Némi mentális feszültség az lehet a családban. A hajvasaló egy apró figyelmetlenség miatt is kerülhetett más helyre. A lelki feszültség miatt rosszul emlékezhettek rá. A kollektív lelki feszültség csak tovább erősíti a félelmet. A félelmet a semmitől.

---

Elmondhatom neked néhány személyes "élményem" a szellem legendákkal kapcsolatban. Hátha ettől te is reálisan gondolkozol, az öcséddel együtt.

Mikor édesapám elhunyt, édesanyám lelkileg úgy tiltakozott a tény ellen hogy azt képzelte hogy a szelleme még mellette van a házban. Szinte meggyőződéssel hitte. Én nem hiszek a szellemekben hanem a tudósokal egyetértően agyunk játékainak gondolom. Ezért bátran aludtam ott gyakran a szülői házban akár egyedül is. Aztán egyik éjjel lépteket hallottam a padláson, egyértelműen emberi járkálásnak tűnt. Na, a szomszédmentes ház tetőcserepeit megbonthatta valaki kívül és bejöhetett egy idióta fosztogató, gondoltam. Ezért hang nélkül mentem fel a padlásra megnézni, ráadásul még alkalmi önvédelmi fegyverként egy vastag bot is volt a kezemben, hisz egy megijedt betörő kiszámíthatatlan. Majd a padláson meglátom az egyik távoli szomszéd cirmos cicáját, amit néha meg szoktam simogatni. Egy pallón ült és mérleghintázott rajt, a palló másik vége okozta az emberi léptekre emlékeztető zajt. Közben a lámpám fénye meg egy rajta mászó légy árnyékát felnagyította, amit az emberi agy szellemnek rakott volna össze a padláson. De még mindig nem ijedtem meg, ezért a véletlen további próbára tett. Ráléptem egy mozgó pallóra én is mint a macska, majd a palló másik vége eldöntötte apám kémény mellé támasztott botját, ami tőlem több méterre volt. Persze ekkor sem ijedtem meg csak elmosolyodtam, és kezdtem megérteni hogy a testvérem miért nem akarja örökölni a ház neki járó részét. Mert ő meg hisz a szellemekben és minden spirituális meg kitalált lényben és mélyen vallásos is.

---

Sokat kerékpározom, nyaranta akár erdőben is rámsötétedik. Volt már olyan hogy a Bakony vadonjában egy elhagyott temetőn mentem keresztül éjjel. Majd a fejlámpám fénye egy emberi alakot és szemeit világította meg a bokorban amint éppen ijedten rámnéz. No én is megijedtem, hisz éjjel ki az a bolond (rajtam kívül) aki még alszik is egy temetőben. Aztán kalapáló szívvel megkérdeztem azt a hajléktalant hogy mi a fenének alszik pont ott, hisz itt a falvakban rengeteg az üresen álló ház amiben rendbentartásért cserébe ott is lakhatna. A válasz ez volt: "- Mi köze hozzá! Adjon inkább kétszáz Forintot a reggeli sörre!".

---

Vagyis nem mind szellem ami fénylik. :)) Illetve egyik sem az.

2015. jan. 24. 11:10
 4/22 Legoman ***** válasza:
0%
Szerintem biztos, ami biztos tegyünk rendet abban a házban. Írtam privátban.
2015. jan. 24. 11:31
 5/22 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy van valami a házatokban, de ezt látatlanban nehéz lenne biztosra mondani.De ha ez megnyugtat, velem sokkal durvább dolgok történtek, a saját szememmel láttam hogy léteznek megmagyarázhatatlan jelenségek, mégis élek...
2015. jan. 24. 12:48
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez egy démoni lény lesz, ha nem csináltok valamit akkor sajnos...
2015. jan. 24. 13:10
 7/22 anonim ***** válasza:
Írtam a másik kérdésedhez. Még annyi jutott eszembe hogy hallgass zenét, az megnyugtat. Valami jó régit. Bon Jovi-t, Green Dayt-t, vagy bármit amit szeretsz. Vagy nézzetek öcsédddel valami vígjátékot.
2015. jan. 24. 13:20
 8/22 anonim ***** válasza:

szia

már írtam a másik kérdésedre választ..a #17-es az én válaszom; egyébként nyugodtan írj privit, írj le mindent ami történt és segítek kitalálni valamit

2015. jan. 24. 15:13
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha a halalitokat kinyirta akkor lehet hogy utalás hogy ti jöttök . Az öcséd hány éves ?
2015. jan. 24. 15:28
 10/22 A kérdező kommentje:
6 éves.
2015. jan. 24. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!