Ghost12 kérdése:
Ha találok egy naplót amiben az van hogy egy xy 1654-ben az ölte meg meg az azzal mit lehet csinálni? (lent
Figyelt kérdés
Ugy kérdezem hogy el adni el lehett-e?Vagy mit csináljak szerinte vele meg ír benne valami furcsa lényről is meg kép is van róla ezért tettem ebbe a kategoriába.2014. máj. 13. 18:59
1/8 anonim válasza:
Eladhatod ha úgy tetszik.
Fotózd le és linkeld be ide, kíváncsi vagyok rá
2/8 anonim válasza:
én is kíváncsi vagyok.
a kérdésre válaszolva lehet valami gyűjtő vagy hasonló megvenné.
3/8 anonim válasza:
ha belinkeled a képét engem érdekelne!megvenném szerintem!
4/8 anonim válasza:
Legyen szíves, valaki fordítsa le a kérdést tört magyarról rendes magyarra! Én nem értem. Ez a felhasználó nem tud rendesen magyarul.
Kérem szépen, valaki fordítson! Köszönöm!
5/8 A FeketeAngyal válasza:
n is szivesen látnám és amugy azt csinálsz vele amit akarsz de nem tusom ki venne meg :) de ha van kedved akkor kezdj el nyomozni :) én kiváncsi lennék arra h mi is ez az egész . olvasd el :)
7/8 anonim válasza:
Örömmel látnám azt a naplót, vagy mit.
8/8 anonim válasza:
Szerintem te túl sok Grimm-et néztél, már ami a furcsa lényt illeti. Amúgy meg, beviheted az önkormányzathoz, földhivatalhoz, könyvtárba (én először ezt ajánlanám), lehetséges, hogy a város egyik régi lakosáé lehetett, az meg ugye nagy kincs a településnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!