Honnan tudhatom biztosan, hogy amit látok, az nem evilági?
Figyelt kérdés
Én nem értek ehhez a témához, sosem olvastam utána de évek óta látok bizonyos alakokat, lényeket, érzem magamon a tekintetük, látom őket mozogni. Ha rájuk nézek, tehát arra a pontra fókuszálok, ahol van akkor eltűnik viszont ha fókuszálás nélkül úgymond távolba nézve körül nézek, az esetek többségében megint meglátom. A szememnek semmi baja, kérem a szkeptikusokat, hogy ne itt poénkodjanak, vagy legalább értelmes magyarázatot adjanak. Ez számomra teljesen komoly. 23 vagyok, 15 éves korom körül kezdődött. Sosem ártottak, csak vannak.2015. jan. 5. 22:29
11/19 anonim válasza:
Relaxálj amit látsz az ezen a világon van:D
Meg szerintem az árnyalatokat teszed este össze formává.
Túlságosan rá vagy parázva becsapodik az ajtó leesik egy pénzérme mindenbe ezt látod mert ezt szeretnéd:)
"Nyugodj meg ha léteznek is szellemek nem az lenne a legjobb dolguk hogy téged zaklassanak"
12/19 A kérdező kommentje:
Tisztázzuk. Nem parázok rá, nem zaklatnak és nem csak estékről van szó.
2015. jan. 6. 16:18
13/19 anonim válasza:
Két opció van . 1 lehet hogy egy szellem aki védene . 2. lehet higy átlátsz valamely asztrál sikra .
14/19 anonim válasza:
Volt egy ember, aki naphosszat az irodájában ücsörgött, és furcsa jelenségeket vélt látni. Elmondása szerint fekete árnyalakok jelentek meg szeme sarkában, de ha odakapta tekintetét, azok eltűntek. Így ment ez heteken, hónapokon át. Aztán elment szemészetre. De a szemével semmi baj sem volt. Végül hosszas nyomozás után rájött, hogy az állandóan működő lékkondi, és egyéb hangot kibocsátó szerkezetek miatt képzelgett. Ugyanis az állandó rezgés összezavarta látását. IGAZ TÖRTÉNET!
15/19 anonim válasza:
én is láttam ilyeneket,felmérgesítettem és hozzám akart vágni dolgokat,nem vicc,tanuim vannak.
16/19 A kérdező kommentje:
Én autószerelő vagyok, nincs légkondi vagy ilyesmi.
2015. jan. 9. 06:20
17/19 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyenek. Gyújts gyertyát és modd azt,hogy:Légyszíves távozz szellem!5x mondd nekem minden nap van ilyen. Most is egy mellettem van.
18/19 A kérdező kommentje:
Akkor megkérni, hogy menjen el mégsem hatásos?
2015. jan. 15. 18:35
19/19 anonim válasza:
Szerintem itt pszichés problémák vannak. Történt a gyerekkorodban valami tragikus eset? Ha igen és a mai napig néha zavar, ahogy visszagondolsz rá, akkor meg van a probléma forrása. Valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!