Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Sokszor hallok gyereksírást,...

Sokszor hallok gyereksírást, és egy árnyat is látok amire ha rá nézek egyből eltűnik, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nem félek nem érzek rosszat, de hallom a gyerek sírást és ezt az árnyat látom, most költöztünk ide kb 1 jó hónapja és a párom is szokta hallani a gyerek sírást, de szerintem csak beképzeljük mert nekünk is van egy 6 hónapos gyerekünk, az árny meg a szem játékának gondolom vagy csak ezzel nyugtatom magam már nem tudom, azért is írtam már ki mert kb 2 napja megint hallottam a szobából a gyerek sírást én a konyhában voltam mentem is be egyből de szépen aludt és már ez nem egyszer fordult elő, kérdeztem is párom hogy nem sírt fel és mondta hogy nem.

#szellem #árny #gyerek sírás
2014. dec. 27. 20:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%
"A tudás csodákra képes, a hülyeség mindenre."
2014. dec. 27. 23:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ez hasznos lehet a meselényekkel kapcsolatban (a videó szerzője kifejti a lényeget 1:30-tól): http://www.youtube.com/watch?v=j8dsAo4IfGA
2014. dec. 27. 23:53
 13/14 Dead Angel ***** válasza:

Én is a fáradtságra tippelek. Meg persze a fantáziátokra.Ha ilyen filmeket is szoktatok nézni, és kicsit élénkebb a fantáziátok, simán be lehet ilyeneket halucinálni (vagy bebeszélni magadnak, kinek hogy tetszik...)

Lehet túl sok Dr. House-t néztem, de akár ilyen is lehet csak kicsiben : [link] Egyikőtök a fáradtságtól stb tapasztalt egy dolgot, aztán ráragasztotta a másikra is.

2014. dec. 28. 00:48
 14/14 anonim válasza:

Nincs is szebb dolog a gyerekhangoktól... Kivéve, ha hajnali három van, egyedül vagy otthon és nincs is gyereked...

Amúgy, szerintem , mivel írtad, hogy van gyereketek, már-már mindíg csak azt halljátok, még amikor nem is sír, mert az lett az - úgymond - megszokott...Ez olyan, mint amikor nálunk építkezés folyt. Állandóan zúgtak a gépek és este, mikor lefeküdtem, akkor is azt hallottam...

2014. dec. 28. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!