Sokszor hallok gyereksírást, és egy árnyat is látok amire ha rá nézek egyből eltűnik, mi lehet ez?
Én is a fáradtságra tippelek. Meg persze a fantáziátokra.Ha ilyen filmeket is szoktatok nézni, és kicsit élénkebb a fantáziátok, simán be lehet ilyeneket halucinálni (vagy bebeszélni magadnak, kinek hogy tetszik...)
Lehet túl sok Dr. House-t néztem, de akár ilyen is lehet csak kicsiben : [link] Egyikőtök a fáradtságtól stb tapasztalt egy dolgot, aztán ráragasztotta a másikra is.
Nincs is szebb dolog a gyerekhangoktól... Kivéve, ha hajnali három van, egyedül vagy otthon és nincs is gyereked...
Amúgy, szerintem , mivel írtad, hogy van gyereketek, már-már mindíg csak azt halljátok, még amikor nem is sír, mert az lett az - úgymond - megszokott...Ez olyan, mint amikor nálunk építkezés folyt. Állandóan zúgtak a gépek és este, mikor lefeküdtem, akkor is azt hallottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!