Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Bladymary létezik?

Bladymary létezik?

Figyelt kérdés

Szóval ez a babona:hajnal 3-kor belemondod a tükörbe,hogy Bladimary.Állítólag megöl téged utánna.

Szóval mi ez?

2014. dec. 25. 15:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem azért,de ha megnézed a többi kérdést,(lehet válogatni közülük....) választ találsz a kérdésedre.Azaz nem létezik.

Az árnyat pedig csak beképzelted,vagy pedig hazudsz.De hogy megerősítsem ezt az állításomat:Tegyük fel,valaki megidézi itt Magyarországon,valaki pedig Amerikában.Egy időpontban,éjfélkor.(Ami szerintem már többször előfordult,amikor még csak ismerkedtek a legendával.) A lényeg:Hogyan megy el mindkettőjükhöz ugyanabban az időpontban?(Sehogy.)

Most döntsd el,hogy továbbra is foglalkozni fogsz ezzel a hülyeséggel,vagy pedig belátod végre,hogy ez csak egy legenda.Ugyanúgy,mint a Figyelő.

De természetesen te döntöd el,hogy hiszel-e benne.Én csak adtam egy tanácsot.

Bevallom,tudom mit érzel,mert volt egy olyan korszak,amikor én is hittem az ilyesmikben,de be kellett látnom,hogy nem létezik.Mert csak egy legenda.És egy legenda azért legenda,mert kitaláció.

2014. dec. 26. 16:32
 22/27 A kérdező kommentje:
Előző igazad van teljesen.
2014. dec. 26. 16:47
 23/27 anonim ***** válasza:
Éjfélkor háromszor ki kell tükör előtt mondani:Domonkos az okostelefon,és akkor megcsörren a telefonod és hasznos kresz leckéket ad.vérfagyasztó!
2014. dec. 26. 19:04
 24/27 A kérdező kommentje:
Köszike a norma válaszokat
2015. jan. 3. 16:43
 25/27 anonim ***** válasza:
Ha ezek a "lények" valóban léteznek, akkor a létezésnek egy olyan síkján lehetnek, amit mi agyilag fel sem foghatunk. Én sosem zártam ki a szellemek és egyéb nem bizonyított dolgok létezését. Mert valamit csak azért elutasítani mert nincs bizonyítva, szerintem butaság. Ugyanígy vagyok az idegenekkel is.
2015. jan. 4. 22:35
 26/27 A kérdező kommentje:

Én az idegenek létezésében nem nagyon hiszek ,de ha valaki igen akkor inkább azt mondom :"a te döntésed. Mindhogy vitába keveredjek.

Köszönöm a válaszokat.😉

2015. jan. 9. 16:51
 27/27 anonim válasza:

Figyi öcsi...

Én csak Nótár Maryról hallottam eddig,Bloody Maryről nem....

2015. júl. 9. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!