Valaki irna privit vagy itt hogy milyen démon fajták léteznek, hogy hatnak az emberekre stb?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem akarok idézni csak érdekel.2014. dec. 24. 16:48
1/17 anonim válasza:
Ezekről a dolgokról nem könnyű komoly arccal beszélni.
2/17 anonim válasza:
Létező démonokról nem tudok írni mert mindegyik csak a képzelet szüleménye. Az meg olyan amilyennek elképzelik. Vagy amilyennek az agy az álomszerű állapota miatt spontán elképzeli.
3/17 anonim válasza:
A védikus szentirások reszletesen leirjak a demonok fajtait. Krisna harcolt demonokkal nagyon sokat 5000 eve. A demonok valojaban a sajat negativ tulajdonsagainkat is szimbolizaljak, amikkel meg kell kuzdenunk. boldog karacsonyt
4/17 anonim válasza:
Nincs olyan leírás, ami hiteles lenne. Mellesleg többezer fajtát biztosan nem fog leírni senki.
5/17 A kérdező kommentje:
egy linket esetleg tudnátok küldeni akkor , mert nem sokat találtam googléba.
2014. dec. 24. 17:43
6/17 anonim válasza:
Te nem akarsz idézni, de mi van, ha valaki ideállít, hogy idéz? :)
"Jó reggelt, Annuska Krivnyovina!" - mondta Lenin.
Na jól van... sorolom a démon fajtákat, de ebben már semmi vicc nem lesz!! Ez komolyan mondom!
Na tehát, démonfajták:
Rothschild dinasztia, Rockefeller dinaszia, Rockefelláció dinasz... pardon, az nem...
gyurcsidémon, orbidémon,
fő démon födém on, diadémon (ja az se...),
abend-schwabendémon,
illuminati,
"De szerelmes vagyok" című szám (jaj mennyit bakizok, az D-moll! sorry...)
pápaság
kereszténység,
hát, úgy kb ennyit a lényegesebb démonfajták közül.
7/17 anonim válasza:
"egy linket esetleg tudnátok küldeni akkor , mert nem sokat találtam googléba."
Azért nem találtál, mert nincs. Mivel nincs, mi sem tudunk adni.
8/17 anonim válasza:
Tessék, itt egy link :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!