Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek is olyan rosszak...

Szerintetek is olyan rosszak az ördögök -démonok, mint amilyennek a biblia leírja őket? . Vagy esetleg vannak köztük jó akaratúak is.

Figyelt kérdés

Sokmindent lehet olvasni a neten ,aminek a fele sem igaz. Régóta foglalkoztat ez a kérdés. Kìvàncsi vagyok , hogy màr esetleg màsban is felmerült e ez a kérdés és , ha igen ,akkor hogyan jutott el odàig , hogy megkérdőjelezze az eredemdő gonoszsàgukat?

Az emberek sem egyformàk sem külsőre sem belsőre. Sokszor egy zord külső egy nagyon szép szìvet takar. Az igaz szeretetnek hatalmas ereje van.

Főleg személyes tapasztalatra vagyok kìvàncsi. Ha nem akarod ide leìrni ìrj privàtot.

Tapasztalat cserére lenne szükségem

Ha nem akarod ide leìrni ìrj privàtban főleg

2014. dec. 11. 13:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azok az ő idézetei.

Ezeket a dolgokat még soha nem ìrtam le nyilvànossàg előtt , de most megteszem .

Mint ìrtam régóta làtok sokmindent viszont két éve történt valami ,ami teljesen megvàltoztatta az életem.

Elkezdett odaàtról udvarolni valaki, ami hónapokig tartott. Minden este ahogy lefeküdtem az àgyba làttam őt vagy ,amiket mutatott nekem.

A sok hónapnsk az lett a vége , hogy nagyon megkedveltem.

Aztàn megjelent egyszer nem mondott semmit egy babérkoszorú volt a fején....nem értettem.

Nemsokra rà kaptam egy telefonhìvàst egy öreg bàcsitól . Megkérdezte mikor voltam utoljàra templomba ,azt mondta valaki azonnal kapcsolatra akar velem lépni ...azt mondta ez a valaki feleségül akar enegm venni, de tudnom kell , hogy ő nem egy ember, hanem egy ördög.

Ezt a hìvàst némeorszàgban kaptam a munkahelyemen. A bàcsi még a nevét is megmondta a mai napig őrzöm a szàmàt.

Nem ér kinevetni vagy dilisnek nézni...nem vagyok sem drogos sem alkoholista. Inkàbb , ha tud valaki akkor segìtsen nekem egy kicsit.

2014. dec. 11. 19:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Tőlem maga az antikrisztus is lehetett volna ha ő kopog hogy vegyem feleségül..
2014. dec. 11. 19:08
 13/15 anonim ***** válasza:

A jó akaratú "földönkívülieket" angyaloknak nevezzük és ők nem házasodnak egyáltalán...

"Inkàbb, ha tud valaki akkor segìtsen nekem egy kicsit."

A kérdés az, hogy Te mit szeretnél: kapcsolatban maradni vagy megszabadulni tőle ? Mert ugyanis nagy bajba kerülhetsz... olvasgass előbb itt, hogy megtudd, mi a "házasodás" célja: [link]

[link]

Az itteni film legfontosabb része az utolsó 40 perc.

2014. dec. 12. 15:09
 14/15 anonim ***** válasza:
WTF? nincsenek ördögök se angyalok, ezek csak mind állapotok érezheted magadat elkeseredettnek, hogy a világ elenned van képtelennek érzed hogy változtass a dolgaidon ez lehet pokoli állapotnak besorolni.
2014. dec. 12. 16:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg vannak jobb akaratú démonok is, de inkább csak semlegesnek nevezném őket. Vannak köztük kifejezetten rosszindulatúak (lásd: Lucifer) amiket a Biblia nem véletlenül állít be rosszul és ami valahonnan bele lett írva. Lényeg a lényeg, vannak rosszak és vannak kevésbé rosszak, de kifejezetten jó nincsen. Minden bizonnyal azért lehetséges ez, mivel nem rendelkeznek lélekkel. Csak úgynevezett energia halmazok, amiknek van öntudata és akarata. (Nem érdemes babrálni velük, leginkább csak bajod lehet belőle)
2014. dec. 28. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!