Vannak köztünk akik nem emberek?
Arra gondolok, hogy vannak hétköznapi emberek, és vannak más dimenziós lények. Pl angyalok, démonok, meg egyéb felsőbb teremtmények. Csak emberi alakot öltenek, emberi jellemet vesznek fel, és tudatosan elfelejtik, kik ők, hogy az emberiséget segítsék, vagy romlásba döntsék.
Ezt az elméletet már sokan feldolgozták, nem új dolog. Én először azt hittem, a nem mindennapi emberekre kell gondolni, pl szentek, a történelem nagyjai, feltalálók vagy csodagyerekek.
Erre beszélgettem másokkal a témában (nem megrögzött ezo hívőkkel), és egy dologban mind egyetértettek: Nem a nagy emberekre kell gondolni. Inkább egyszerű külsejű, átlagosan szép, de nagyon erős kisugárzású személyeket neveztek meg mindannyian, akikben van valami velük született egyediség, hiába akarnak, nem tudnak beilleszkedni. Sokan közülük művészek. Azokra gondoltak inkább, akik nem pályáznak vezető pozícióra, nincsenek hatalmas ambícióik, hanem a maguk módján javítják a világot.
Egy lány ismerősömet többen is megneveztek egymástól függetlenül, hogy, "Na, benne lehet valami."
Mi a véleményetek erről?
én madárijesztő vagyok az űrből.
viccen kívül szerintem nincs ilyen. :D lehet, hogy léteznek angyalok, sőt, én hiszek is bennük, viszont nem hinném, hogy emberi alakot öltenének, és köztünk mászkálnának, pláne, hogy majd ide írnák le. :D :)
Amit leírtál, az olyan mint egy személyiségtípus.
Én pl. egy INFJ vagyok, de senki sem mondta, hogy természet feletti.
Nagyon sokféle ember van, akik egy átlagos személyiségtípus körül mozognak a skálán, de vannak nagyobb eltérések is. Szerintem azokra mondják az általad leírtakat, akik nagyon eltérnek az átlagostól. De ebből még nem lehet arra következtetni, hogy nem emberek. A "Na, benne lehet valami" kijelentés arra vonatkozik, hogy egyéni, különleges, nem átlagos, érdekes, izgalmas, impulzív, de nem természetfeletti.
:)
Igen, vulgárisan politikusoknak nevezik őket.
Belőlük hiányzik az emberi érzés.
Illik rám a leírásod!Akkor én most mi vagyok??
Szerintem az ember, az ember.Vannak köztük jók, meg rosszak.Vannak más dimenziós lények, de nincs rá szükségük, hogy egyszerű halandóként jelenjenek meg.Ők máshogy is tudnak hatni.Segíteni, vagy ártani.
Szerintem nekem egy régi életemben volt közöm a mágiához.
Amióta az eszemet tudom csillapítatlan vágyat érzek az iránt, hogy időnként jósoljak. Főleg kártyából, de akár kristállyal. Kártyából mostanában elég gyakran az jön ki, hogy van egy női ellenségem. Még aki nem is hisz ebben, még az is látná milyen kevés az esélye, hogy 32 megkevert lapból találomra kihúzott 2 lap állandó jelleggel ugyanaz legyen. A másik dolog pedig, hogy a közel múltban volt egy nagy rendezvény, amin részt vettem. Előtte minden szupernek tűnt (helyszín,társaság,időpont) , de a kártya bonyodalmat mutatott. Akkor nem is értettem, de azon a rendezvényen tényleg kiderült valami bonyodalom, amire SENKI nem számított.
Amúgy,ha valakit érdekel dobhat privit, kártyából szívesen jósolnék valamit neten keresztül másnak. Eddig csak Anyukámnak jósoltam és neki is folyton ugyanazok a lapok jöttek ki. :O Kíváncsi lennék milyen lenne, ha idegennek jósolnék.
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!