Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Démoni alku? Hogy is van ez...

Démoni alku? Hogy is van ez mit jelent pontosan?

Figyelt kérdés
Hogy is van akkor ez? Ha eladom a lelkem az mit tesz? Ô fog irányítani vagy szolgálnom kell? És ha igen miben nyílvánul ez meg. Ha pedig nem akkor a halálom után a pokolra kerülök ezt értem és ott? Kínozni fog vagy majd ott kell szolgálnom? Valaki világosítson fel. Nem akaro eladni csak nem értem ezt a részt.

2014. dec. 2. 11:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az baj, sosem akarnálak meggyőzni. Egyszerűen elmondtam a gondolataimat, tapasztalataimat. Illik neked szelektálni mit és miért fogadsz el.
2014. dec. 2. 15:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Pontosan azt jelenti, hogy te felajánlod neki lényed azt a részét, ami felett rendelkezési jogod nincs, azért, hogy alantas céljaid elérésében segítséget nyujtson.

(Hiszen a megvilágosodást mégsem kérheted egy rosszindulatútól!)

Viszonzásul a nem a te tulajdonú lelkedet ajánlod fizetségül, ami TULAJDONÁBA kerül és saját érdekében használhatja fel.

Mivel rosszindulatú, rosszra fogja használni.

.

"... a halálom után a pokolra kerülök ezt értem és ott?"

Rosszul érted! Nem a Pokolra kerülsz, Lucifer és Belzebub fennhatósága alá, hanem a démon TULAJDONA leszel!

Ne keverd össze a börtönőrt a rabszolgatartóval!

2014. dec. 3. 06:28
 13/15 A kérdező kommentje:
De akkor halálom után azt tesz velem amit akar?
2014. dec. 3. 07:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Előtte is...
2014. dec. 3. 17:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Legtöbbször a fekete mágiák által kérhetsz segítséget gonosz eredetű ,,lényektől" legtöbbször démonoktól. Ezeknek valamilyen szinten hatalma van a fizikai síkunkon, így be tudnak neked vonzani olyan dolgokat amikre te vágysz, de legtöbbször még halálod előtt vissza kapod az egészet ahogy az megvan írva, persze negatív értelemben. Sokszor eluralkodnak feletted és az őrületbe kergetnek, majd sokszor öngyilkosságra késztetnek, vagy irányítást nyernek el a tested felett, ami a legtöbb démon célja, mivel ők is emberek akarnak lenni annak ellenére, hogy nincsen lelkük. Nem leszel te senki tulajdona, maximum büntetés képen nem léphetsz tovább a túlvilágra, ami lehet 1-től 10000 évig terjedő. A lényeg, hogy mindenképpen te jársz szarabbul, ha alkut kötsz valamivel.
2014. dec. 26. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!