Első asztrálutazásomon szellemet láttam?
Figyelt kérdés
Nemrégen próbálkozom ezzel a dologgal nagyon érdekes és fantasztikus élmény is volt de ahogy az ágyam elé projektáltam magam megjelent az ágyon ülve egy idős néni elég valóságosnak tűnt nem ismerem szóval nemhiszem hogy a képzeletem szüleménye szeretnék tapasztalatokat kérni és tanácsot mert úgy érzem hogy segítenem kéne neki de mivel ugye nemvagyok valami gyakorlott sőt...
Szeretném hozzátenni hogy az egyik sarokból sokszor érzem hogy néznek és a kutya is volt hogy a semmibe ugatott szóval ami az én elképzelésem lehet hogy egy ittragadt lélek egyépként a néni rámmosolygott csak szokatlan volt hirtelen és visszatértem nemtudom jelenthet-e valamit vagy esetleg már csak örült hogy valaki figyelt rá
2014. nov. 29. 20:17
11/11 A kérdező kommentje:
Úgy peszartam a nénitől hogy többet nem próbáltam de amugy jó volt nagyon :D Figyeld a légzésed ennyi nekem ez jött be.
2015. júl. 13. 04:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!