Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez biztos szellem volt nem?

Ez biztos szellem volt nem?

Figyelt kérdés

Múlthéten szombaton a hálószobában voltam és furcsa hangokat halottam.Másnap szerdán ugyan ez volt de láttam egy pontot is a falon ami tágulni kezdett.Majd később a hálószobából átmentem a konyhába és ott láttam egy fejet a falon.Nagyon megilyedtem és átmentem a konyhába ahol egy emberszerűség állt a sötétben.

Apának elmondtam de aztmondta hogy ő nem hiszi el mert nemléteznek szellemek,meg hogy hazudok-.-.Mondtam neki hogy a nap fénye elvakíthatott mikor bementem a konyhába és ezért láttam valamit.Szerintetek mi történt?Szerintem szellem volt,csak tudom mert én voltam ott és én láttam.

2014. nov. 25. 17:44
1 2
 11/13 anonim válasza:
lehet hogy a helyesírás és a fogalmazás szellemei voltak azok!!!!
2014. dec. 29. 14:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Első sorban megint csak köszönjük meg a sok szkeptikus észt osztónak, hogy szíveskedett az EZOTÉRIA és azon belül a TERMÉSZETFELETTI fülekre kattintani.

(Általában az emberek nem szoktak emberi fejeket és alakokat hallucinálni, nem mellesleg számomra nem tűnsz mentális problémákkal küszködőnek.) Előfordulhat, hogy szellem volt. De ha nem sokadjára történik ez meg veled és nem érzel sokszor szorongást, vagy mintha valaki figyelne, akkor valószínűleg nem maradandó a probléma. Elég sok ,,átutazó" szellem van, akik bolyonganak a világban. Ha maradandó és többször is tapasztalod a problémát, akkor javasolom a szentelt gyertya égetését, lehetőleg 3-4 pontjában a lakásnak legalább 10-20 órán át. Ez elég sok időre kitaszítja (akár napokig is) a ház falain kívülre, és ha nem helyhez kötött akkor valószínűleg tovább is áll. Ne is tegyél úgy, mintha bármi tudomásod lenne róla, ezzel csak felkelted az érdeklődését és akár maradásra is bírod, azáltal hogy ő segítséget akarna kérni tőled. Ha ezek után sem múlna el a probléma, akkor keress fel egy Táltost és még telefonon keresztül ellenőriztesd le vele a házadat, ha van ott valami akkor ő meg fogja érezni. (Ha komárom esztergom megyei vagy, akkor Kátai Istvánt javasolom. Elég sokszor hívtuk már mi is hasonló problémák miatt.)

2014. dec. 30. 09:37
 13/13 anonim ***** válasza:
A vesszők szelleme volt. A ,hogy elé mindig vesszőt teszünk.
2014. dec. 31. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!