Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit csinaaljak? Ez szellem?...

Mit csinaaljak? Ez szellem? Vagy mit akar tőlünk?

Figyelt kérdés
par napja kezdődött az egesz.. A baratnőm nagyon nagyon durva dolgot almodott.. es vele egyidőben én is.. es igy tök sok ilyen különös dolgot megbeszeltunk meg minden.. és hat olyanok voltak.. h igy tegnap mintha követnenek de ez meg nem is akkora nagy dolog.. csak igy nalunk tegnap este.. igy ejfel körül,olyan volt mintha valaki be akart volna jönni az ajtómon mert megrezzent nagyon hangosan, ami csak ugy lehetseges hogyha a kilincset tenyleg lenyomjak kívülről..aztan magatol megmozdult szinte az asztal mas kisebb dolgok, baratnőm erős dubörgést hallott a padlasukrol.. raadasul ők olyan 114 eves hazba laknak, rendesen 114 éve all mar a helyen, es meg az 1913 as kepeken is latszódik..ess hat furcsa.. meg vidókat megneztünk most amit ugy 3 hete vettünk fel.. es igy leesett a telefon ahogy ki volt tamasztva, de előtte egy csettintes.. az arnyekok mashogy mozdulnak es vagy több arnyek is szerepel a vidóban.. különös léptek villanasok..a képeken mogottünk fekete folt a sarokban es mikor neztük elsiruk mmagunkat. es ahogy most ezt leirtam megint elkönnyeztm:ccccc egyszerűen borzalmas tegnapp nem mertem elaludni, és a baratnőm se.. valakiiii segitsen hogy most ez mi lehet? mit csinaljunk.. borzalmas az egesz:Ccccc nagyon FÉLÜNK.!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem kamu szöveg.
2014. nov. 14. 19:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#9-es vagyok

#10-es, lehet hogy te nem hiszel ezekben, de az még nem zárja ki azt, hogy nem is léteznek..sok megmagyarázhatatlan dolog van a világon, és tény, hogy sokan csak beképzelik, hogy ilyeneket látnak, hallanak, de ettől még nem biztos, hogy hülyék..

véleményem szerint könnyen elképzelhető, hogy léteznek szellemek, bár én még nem láttam egyet se(ha láttam volna tuti szívrohamot kaptam volna az ijedtségtől XDD)

na de hogy a kérdésre is válaszoljak; elég különös dolgok történtek veletek, lehet hogy tényleg egy szellem a felelős ezért... nem idéztetek szellemet valamikor mostanában?

és mint mondtam nyugodtan írj privit...

am megkérdezhetném, hogy hány évesek vagytok a barátnőddel?

2014. nov. 16. 13:38
 12/20 anonim ***** válasza:

13:38

A szellemeket nem lehet látni,:):) de lehet éreztél már olyat,hogy valami megérint és közben nincs ott senki.:):)

2014. nov. 16. 21:29
 13/20 anonim válasza:
Az egész sztori kicsit olyan Rémálom az Elm utcában feeling :)
2014. nov. 17. 17:17
 14/20 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, mi az a Remalom az elm utcaban:D de koszonom a valaszokat.. De mostmar igy nem gondolunk ilyen hulyesegekre esigy nem is olyan rosz..
2014. nov. 17. 18:27
 15/20 anonim ***** válasza:
szerintem ez inkább egy vagy mit akar tőlünk
2014. nov. 17. 20:51
 16/20 kispista97 válasza:
Kedves "Azok" akik azt alitjak hogy "nincsennek szellemek" honnan tudjak?Erre bizonyitekuk van?
2014. nov. 21. 15:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Kedves "Azok" akik azt állítjak hogy "vannak szellemek" honnan tudják?Erre bizonyítékuk van?A tudomány is ellenük van jelen tudásunk szerint...
2014. nov. 22. 19:54
 18/20 anonim ***** válasza:

[link]

:)

2014. dec. 24. 23:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Ma este kivettem a sütõbõl a sütit,amikor megsült.Letettem az asztalra a tepsiben, semmi sem volt mellette,semmi sem volt alatta, hirtelen egy kicsit megemelkedett és hangot csinált,de csak egy részén,hiszitek vagy nem ez igy volt sajnos.Eléggé furán néztem az ürességbe,hogy ez meg mit jelentsen.Volt egy ilyen film, a Ghost,amikor látatlanul megérintenek tárgyakat, na ez ilyesmi lehetett.
2014. dec. 25. 00:22
 20/20 A kérdező kommentje:
Utolso:oooo ez nagyon para HA tenyleg ez volt meg van ilyen..!:o
2014. dec. 25. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!