A www.vampir. Cc oldalról mit tudtok?
Egy ilyen fórumon mindig van olyan, aki annak vallja magát. Szerinted ha igaz, elmondja neki bárki? Nem értem a gondolkodásmódod a dologgal kapcsolatban.
Amúgy jártam az oldalra, tehát ismerem, megenni nem fognak:).
Igazi vámpírok természetesen nincsenek ott. Régebben én is voltam, semmi különös. Többnyire lehetett az emberekkel normális dumálni.
Viszont ne dőlj be azért mindenki meséjének, mert valakiknek eléggé élénk már a fantáziája. :D
Hú jó régi a kérdés, de hátha még megnézed...
Az oldal tulajdonosa sajnos 2013-ban meghalt. Jó barátom volt. Próbáltam életben tartani az oldal, de bizonyos hozzáférési problémák miatt ez nem sikerült. A halála után még kb egy évig működött a fórum, aztán, gondolom a szolgáltató lekapcsolta az oldalt.
Igen, valóban jártak oda ilyen személyek, akik vámpírnak mondták magukat. Jó kis közösség volt...
Utolsó válaszoló!
Csak most találtam meg ezt a válaszodat. Te ki vagy arról a oldalról? Én is régi tag vagyok, fura ezt látni, hogy ez lett a vége az oldalnak, pedig voltak ott nagyon minőségi beszélgetések is... És végül is T is meghalt, aztán pedig az is meghalt, aki talán még tudta is volna tovább működtetni az oldalt, mivel ha jól tudom, admin volt... Szomorú vége lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!