Szerintetek létezik farkasember vagy farkaskutya?
És szerinted mi lesz, ha egy farkasember megharap egy kutyát?! Elárulom:farkaskutya!
Istenem.. itt az ezóban tényleg nem gondolkoznak az emberek.
Farkaskutya hogyne létezne már? :D
Farkasemberrel még nem találkoztam, de attól még létezhet.
Farkaskutya létezik, farkasember viszont csak a rémmesékben.
A farkaskutya a farkas és a kutya keresztezéséből jött létra. Ma már önálló kutyafajta. Van belga-, cseh farkaskutya, és már a német juhászt is hallottam farkaskutyaként emlegetni.
A farkasember pedig úgy jött létre, hogy az emberek irtották a farkasokat, sok helyütt ki is pusztították őket. A nép lelkiismerete azonban megszólalt. De gonoszak vagyunk, mi emberek, hogy irtjuk a farkasokat. Mi lenne, ha fordítva történne. És megalkották a farkasembert, aki a költészetben bosszút áll az embereken, a farkasokért.
De a farkasember lehet olyan ember is, aki gyermekorában farkasok közé keveredett, és azokkal élt együtt. Indiában is volt ilyen, állítólag ez ihlette Kipling Maugli történetét. Franciaországban a XVIII. vagy a XIX. században is született egy történet egy ilyen fiúról. Az emberek farkasok társaságában találtak rá, magukkal vitték, de nem tudták szocializálni. Nyersen ette a húst, és rátámadt az emberekre.
De amire én gondolok nem átlagos olyan mint a farkaskutya de két lábon jár és nagyobb fogai van
;D
farkasember is létezik.
ha nem létezne, akkor nem lenn egy farkas nevezetű szomszédom se!
és mind ember, némeilyknek farkas kutyája is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!