Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek létezik farkasembe...

Szerintetek létezik farkasember vagy farkaskutya?

Figyelt kérdés
Farkaskutya szerintem nem létezik.
2014. nov. 2. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Farkaskutya igen, farkasember nem.
2014. nov. 2. 14:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

És szerinted mi lesz, ha egy farkasember megharap egy kutyát?! Elárulom:farkaskutya!

Istenem.. itt az ezóban tényleg nem gondolkoznak az emberek.

2014. nov. 2. 14:28
 3/7 piriiiiii ***** válasza:

Farkaskutya hogyne létezne már? :D

Farkasemberrel még nem találkoztam, de attól még létezhet.

2014. nov. 2. 14:32
 4/7 Ling-ce ***** válasza:

Farkaskutya létezik, farkasember viszont csak a rémmesékben.

A farkaskutya a farkas és a kutya keresztezéséből jött létra. Ma már önálló kutyafajta. Van belga-, cseh farkaskutya, és már a német juhászt is hallottam farkaskutyaként emlegetni.

A farkasember pedig úgy jött létre, hogy az emberek irtották a farkasokat, sok helyütt ki is pusztították őket. A nép lelkiismerete azonban megszólalt. De gonoszak vagyunk, mi emberek, hogy irtjuk a farkasokat. Mi lenne, ha fordítva történne. És megalkották a farkasembert, aki a költészetben bosszút áll az embereken, a farkasokért.

De a farkasember lehet olyan ember is, aki gyermekorában farkasok közé keveredett, és azokkal élt együtt. Indiában is volt ilyen, állítólag ez ihlette Kipling Maugli történetét. Franciaországban a XVIII. vagy a XIX. században is született egy történet egy ilyen fiúról. Az emberek farkasok társaságában találtak rá, magukkal vitték, de nem tudták szocializálni. Nyersen ette a húst, és rátámadt az emberekre.

2014. nov. 2. 14:32
 5/7 A kérdező kommentje:

De amire én gondolok nem átlagos olyan mint a farkaskutya de két lábon jár és nagyobb fogai van

;D

2014. nov. 2. 14:37
 6/7 L Diablo ***** válasza:
100%
A farkaskutya létezik. A farkasember viszont nem, de ha megharapsz egy farkast lehetsz még farkasevő ember, de csak akkor, ha meg is eszed közben a farkast :D:D
2014. nov. 2. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

farkasember is létezik.

ha nem létezne, akkor nem lenn egy farkas nevezetű szomszédom se!

és mind ember, némeilyknek farkas kutyája is van!

2014. nov. 2. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!