Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek ez szellem?

Szerintetek ez szellem?

Figyelt kérdés

[link]

Ez nagyon para... a húgom pasijának a házában készült nem szellemkeresési célzattal más okból lett a tv lefotózva.

2014. okt. 30. 13:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Letöltöttem ezt a Hozzá szellem fotót, és valóban van egy kis csaj benne, aki totál ez!! :D :D :D :D Ugyan úgy lefotóztam a szobát és odaillesztettem, teljesen elhomályosítottam. 100% hogy ez hamis!
2014. okt. 30. 15:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Megvan a szellem :D Köszi! Legalább jól alszok ma este is :) Letöltöttük az alkalmazást ilyen menyasszony szellem halványítva.
2014. okt. 30. 15:35
 13/16 anonim válasza:
Örülök hogy jól fogsz aludni! :)
2014. okt. 30. 16:23
 14/16 anonim válasza:
Ez csak photosoph
2014. okt. 30. 16:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ez a kép hamis, viszont én láttam igazi szellemet és az pont ilyen áttetsző alakban volt látható.

Nappali világosságban ilyennek látszanak, éjszaka jobban kivehető az alakjuk és valami féle fény veszi őket körül.

Ez lehet a magyarázata annak, hogy sokan, mikor az éjszaka sötétjében meglátnak "valamit", azonnal felkapcsolják a lámpát és akkor e jelenség eltűnik.szerintem nem biztos, hogy eltűnik, csak a nagy világosság miatt nem látják.

Valamilyen fizikai jelenség lehet ez is, ha a fényviszonyokkal összefügg a láthatósága.Kicsit dolgozhatna már ezen is a tudomány...

2014. okt. 30. 17:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen előttem szóló, láthattál szellemet! Én szellemtettem egy jó nagyot. De azt nem gondoltam volna, hogy ennyire látható.
2014. okt. 30. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!