Szerintetek ez szellem?
Figyelt kérdés
Ez nagyon para... a húgom pasijának a házában készült nem szellemkeresési célzattal más okból lett a tv lefotózva.
2014. okt. 30. 13:14
2/16 anonim válasza:
Miért ilyen a képminőség? (Mert hamis, és szerkesztett)
Miért nem közelről fotóztátok a TV-t, ha amúgy is az volt a cél? (Azért, mert nem ti fotóztátok, egy fake kép.)
3/16 A kérdező kommentje:
Mi fotóztuk,a lány azért fényképezte le a tv-t a fotelből ülve,mert valaki kérdezte tőle,hogy mit csinál és lefotózta. Telefonos kép amúgy, ha valaki megmagyarázza,hogy miért nem szellem elhiszem,de nagyon ijesztő és érdekel.
2014. okt. 30. 14:11
4/16 A kérdező kommentje:
a lány,aki fotózta a húgom barátjának a testvére a félreértések elkerülése miatt.
2014. okt. 30. 14:13
5/16 anonim válasza:
Van egy olyan szerkesztési program amivel odalehet szelllemeket.. stb.Az egyik szellem abban ugyan ilye. Én nem fogom azt mondani hogy szerkesztet de azt se hogy valódi
6/16 A kérdező kommentje:
Elmondod mi a program neve? :)
2014. okt. 30. 14:23
7/16 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy a kép tényleg eredeti és semmilyen szerkesztésen nem esett át:
Akkor ez valószínûleg az lehet, mivel mással nem lehet magyarázni ezt az áttetszô alakot a képen.
Nem vagyok szkeptikus, de annyira nem tudom elképzelni, hogy ez tényleg valódi legyen, már csak azért is, mert a szellem teljesen a kép középpontjában áll, mintha direkt ôt fényképezték volna.
De ha tényleg nem hamis, akkor elég para egy kép.
8/16 anonim válasza:
Hozzá szellem fotó. Play áruházban megtalálod ;)
9/16 anonim válasza:
Nem szellem, hanem fotó-effekt. Nagyon szellemes.
10/16 anonim válasza:
Barátnőm egyszer az operában fotózkodott előadás előtt, vagyis két ismerősével selfieztek. Négy kép készült, három fotón tisztán látszik, hogy egy fehér folt elhalad a képen: először balra mellettük van, aztán az egyikük orra előtt, majd jobbra mellettük, a negyed képen eltűnik. Telefonnal fotózta. Nem nézte a képet, csak fotóztak négyet. Aztán mikor nézték, meglepetésükre ott volt a fehér árny. Keresték, hogy mi lehetett, de egyetlen épkézláb választ se találtak. Nekem is mutatta, valóban hihetetlen. De az nem volt emberi alak, csak egy fehér folt! Szerintem ez kamu. Olyan direkt csinált! Mert régen, a digitális fényképezők előtt össze lehetett mosni 2 képet, ha ráfotóztál egy filmre, ugyan azzal a beállítással, így ha az elsőn ott állt mondjuk egy nő, másodszor megint ugyan úgy fotóztál egyet a nő nélkül, akkor a képen egy árny lett látható. Ez volt a szellem sztori! Persze bekajálták az emberek. Ennek az eredetiségét lehetetlen bizonyítani. Tehát max. az hiszi el, aki hisz a szellemekben, más nem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!