Az autót megszállhatják a szellemek?
Volt már rá példa, hogy az autótokat szellem szállta meg?
és ha igen mikor?
megszállhatja, ahogy van a történet is, hogy elviszi a csávó a trabit a szervizbe és kérdezi a szerelőt hogy mi kopog az autóba 120 km/h -nál? a szerelő aztmondja : az őrangyala uram.
amugy meg az elsőnél a pont :) zöldkezeltelek.
amugy a kérdés tényleg gagyi. ...
Kérdező, én nem komolytalankodok!
A piros kezed mellé rögtön kaptam is három zöldet. Na, erre szellemtettem is egy nagyot.
Mindenkinek megvan a maga szelleme. Nekem az anyósom, neked meg az agybajod. Mindenki olyan kísértettel szellemeskedik, amilyen van neki. Azért nem kell ilyen megszállottnak lenni!
Átkozott is lehet egy kocsi, és mint az összes ezos tárgyhoz, igy ehhez a tárgyhoz is kapcsolható rontás.
Ősrégi dolog.
Ha túl sok törés és baleset van az adott kocsival, akkor a kettő közül valamelyik működik.
Csak a rontásos cuccot lehet semlegesíteni illetve megtörni a rajta lévő cuccot. Az átkosat nem.
Nem volt rá példa, de azért nem volt, mert az ember jelenlegi ismeretei szerint szellemek nem léteznek
L
9: Problem????:
a lakásnak nem votl előző tulaja, egy 3. emeleti lakás, ami akkor 10 valahányéve épült...
10: Lucifer-666:
már nem rettegek, mert már nem zaklatlan a szellemek, csak 2003 nyarán zaklattak, de elmentek...
12: alex: nekem nincs semmi bajom az agyammal, tapasztalatból tudom, hogy vannak szellemek!
16: de rengeteg ember tapasztalt már szellemjelenlétet! na nehogy bemagyarázd nekünk, hogy nincsenek szellemek! a tapasztalók száma több millió ember lehet! annyi ember nem lehet bolond!
17 Alex, ennyit ne szellemeskedj! ez nem viccfórum!
ez komoly dolgo! h valakinek az autóját szellem vagy rontás szállja meg, akár balesetezhet is!
18: nekünk is van szellemünk élő embereknek, de mi rendelekzünk testtel! a szellemek nem rendelkeznek testtel, ezért csak másképp tudnak belépni világunkba! ezért nem tapasztaljuk a testet, de a szellemek dimenziójából lehet egy rész, amivel energiákat küldenek és ezáltal tudnak minket terrorizálni, jó szellem esetén pedig akár segíteni is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!