Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az autót megszállhatják a...

Az autót megszállhatják a szellemek?

Figyelt kérdés

Volt már rá példa, hogy az autótokat szellem szállta meg?

és ha igen mikor?

2014. okt. 29. 18:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%

megszállhatja, ahogy van a történet is, hogy elviszi a csávó a trabit a szervizbe és kérdezi a szerelőt hogy mi kopog az autóba 120 km/h -nál? a szerelő aztmondja : az őrangyala uram.

amugy meg az elsőnél a pont :) zöldkezeltelek.

amugy a kérdés tényleg gagyi. ...

2014. okt. 29. 20:19
 12/28 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, én nem komolytalankodok!

A piros kezed mellé rögtön kaptam is három zöldet. Na, erre szellemtettem is egy nagyot.

Mindenkinek megvan a maga szelleme. Nekem az anyósom, neked meg az agybajod. Mindenki olyan kísértettel szellemeskedik, amilyen van neki. Azért nem kell ilyen megszállottnak lenni!

2014. okt. 29. 20:19
 13/28 boyka6969 válasza:
szanalmasak vagytok hogy mast cikiztek azert nert ti nem eltek att ilyet. amugy autos sem demon,sem szellem nem szalhat meg maximum valakinek a lelke nem szeretne hogy abba a kocsiba be ulj vgy valami ilyesmi ... demonok azok meg testekbem elnek csak es eggyikbol a masiba szalnak .
2014. okt. 29. 20:39
 14/28 anonim ***** válasza:

Átkozott is lehet egy kocsi, és mint az összes ezos tárgyhoz, igy ehhez a tárgyhoz is kapcsolható rontás.

Ősrégi dolog.

2014. okt. 29. 20:51
 15/28 anonim ***** válasza:

Ha túl sok törés és baleset van az adott kocsival, akkor a kettő közül valamelyik működik.

Csak a rontásos cuccot lehet semlegesíteni illetve megtörni a rajta lévő cuccot. Az átkosat nem.

2014. okt. 29. 20:53
 16/28 anonim ***** válasza:

Nem volt rá példa, de azért nem volt, mert az ember jelenlegi ismeretei szerint szellemek nem léteznek

L

2014. okt. 29. 20:55
 17/28 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy a rontásos cuccot lehet megtörni. Ha elrontják a féket, törik a kocsi. Egyértelmű!
2014. okt. 29. 20:58
 18/28 anonim ***** válasza:
Milyen fajta kijelentés az, hogy szellemek léteznek!? Kedves kérdező? Mindig megszállja az autót egy szellem ha egy élő ember beleül, ugyan is a szellem az maga a lélek. De lehet igen, meghallat egy ember egy gonosz "ahahaha" és most autókat száll meg! Megszállja majd lesz belőle egy baleset vagy épp semmi, oszt annyi.. megy vissza a szellem házába bekapcsolja a szellem tvjét oszt nézi a szellemekkel suttó 8-at!
2014. okt. 29. 21:01
 19/28 A kérdező kommentje:

9: Problem????:

a lakásnak nem votl előző tulaja, egy 3. emeleti lakás, ami akkor 10 valahányéve épült...

10: Lucifer-666:

már nem rettegek, mert már nem zaklatlan a szellemek, csak 2003 nyarán zaklattak, de elmentek...

12: alex: nekem nincs semmi bajom az agyammal, tapasztalatból tudom, hogy vannak szellemek!

16: de rengeteg ember tapasztalt már szellemjelenlétet! na nehogy bemagyarázd nekünk, hogy nincsenek szellemek! a tapasztalók száma több millió ember lehet! annyi ember nem lehet bolond!

17 Alex, ennyit ne szellemeskedj! ez nem viccfórum!

ez komoly dolgo! h valakinek az autóját szellem vagy rontás szállja meg, akár balesetezhet is!

18: nekünk is van szellemünk élő embereknek, de mi rendelekzünk testtel! a szellemek nem rendelkeznek testtel, ezért csak másképp tudnak belépni világunkba! ezért nem tapasztaljuk a testet, de a szellemek dimenziójából lehet egy rész, amivel energiákat küldenek és ezáltal tudnak minket terrorizálni, jó szellem esetén pedig akár segíteni is!

2014. okt. 29. 21:51
 20/28 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van nekünk is szellemünk. Nekem olyan rémes szellemem van, hogy ha a te szellemed meglátja, úgy megijed tőle, hogy menten becsinál. Aztán csak annyit veszel észre az egészből, hogy büdös lesz! Utána majd nem fogod győzni pelenkázni a szellemedet!
2014. okt. 29. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!