Szerintetek szellemek vannak a szobában?
"HallaCCik" XDDDDDDDDD
Amúgy kérdező:Nem kell mindig szellemre gondolni:) Így csak bemeséled magadnak.
Ezeket a jelenségeket meg lehet magyarázni:)
Egyébként akkor pláne ne aggódj,ha ezeken kívül nem tapasztaltál mást,például:
-Érzed hogy valaki figyel
-A levegő egyik pillanatról a másikra lehül,stb stb
Nem kell aggódni:)
nincs vonat mnetró villamos semmi a közelembe.De azért már meg lehet különböztetni hogy hol van a kopogás.nem panelházba lakok de én sem érek hozzá a netkábelhoz mert az asztal alatt megy el és a plafonon furt jukon ki a háztetőre melletem 3 méterre van a netkábel és rendesen mintha valami idegbeteg rángatná.
+eszembe jutott hogy a tévét egyszer este kikapcsoltam és a távirányitót letettem az asztalomra és arra kőlök fel hogy megy meg volt olyan is amikor ki be kapcsolódott a tv kb 3 szor egymás után es nem volt vihar meg az áram sem ment el mert közbe égett a villany es az nem kapcsolódott ki meg voltak olyanok hogy képek estek le a falról.
Meg tárgyak tuntek el
Öm ezt beszoptad haver :D
már bocs de ez nagyon ismerős :D
nem fosol?
:DDD
amugy igen ez tuti az :D így akarja tudatni veled hogy ottvan :D sokan hülyének fognak nézni emiatt de keszarom :DD
csak annyit kell tenned hogy szépen elküldöd onnan és megköszsöd ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!