Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek szellemek vannak...

Szerintetek szellemek vannak a szobában?

Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy a szobámban az ajtón valaki mindig kopog meg dörömböl es kinézek senki sincs ott.Aztán vannak boros poharak a szobámban azt mintha valaki pöcingetné.Na meg a net kábel szokott mozogni ide-oda.Szerintetek ez mi lehet?
2014. aug. 27. 10:38
 1/5 anonim válasza:
ha van vonat,metro,villamos a hazad kozeleben akkor ez megoldas a borospoharakra.az ajtodon meg nem hiszem hogy dorombolnenek esetleg a szomszed szobabol hallaccik at valmi.a net kabel meg azert mozog mert lehet hogy te hozzaertel vagy eseteleg valaki mas,ha panelban laksz lehet nincs jol rogzitve a kabel es a szomszed megmozditja es nalad is elmozdul.de videozd le es mutasd meg a barataidnak hogy szerintuk mi lehet.
2014. aug. 27. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:

"HallaCCik" XDDDDDDDDD

Amúgy kérdező:Nem kell mindig szellemre gondolni:) Így csak bemeséled magadnak.

Ezeket a jelenségeket meg lehet magyarázni:)

Egyébként akkor pláne ne aggódj,ha ezeken kívül nem tapasztaltál mást,például:

-Érzed hogy valaki figyel

-A levegő egyik pillanatról a másikra lehül,stb stb

Nem kell aggódni:)

2014. aug. 27. 14:20
 3/5 A kérdező kommentje:

nincs vonat mnetró villamos semmi a közelembe.De azért már meg lehet különböztetni hogy hol van a kopogás.nem panelházba lakok de én sem érek hozzá a netkábelhoz mert az asztal alatt megy el és a plafonon furt jukon ki a háztetőre melletem 3 méterre van a netkábel és rendesen mintha valami idegbeteg rángatná.

+eszembe jutott hogy a tévét egyszer este kikapcsoltam és a távirányitót letettem az asztalomra és arra kőlök fel hogy megy meg volt olyan is amikor ki be kapcsolódott a tv kb 3 szor egymás után es nem volt vihar meg az áram sem ment el mert közbe égett a villany es az nem kapcsolódott ki meg voltak olyanok hogy képek estek le a falról.

Meg tárgyak tuntek el

2014. aug. 27. 16:27
 4/5 anonim válasza:

Öm ezt beszoptad haver :D

már bocs de ez nagyon ismerős :D

nem fosol?

:DDD

amugy igen ez tuti az :D így akarja tudatni veled hogy ottvan :D sokan hülyének fognak nézni emiatt de keszarom :DD

csak annyit kell tenned hogy szépen elküldöd onnan és megköszsöd ennyi :)

2014. aug. 28. 23:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ennek nem kicsi a valószínűség... Nekem is volt rengetegszer de nem egymás utáni napokon. Kihagyásokkal... Vannak történeteim is erről. És egyébként az ilyen itthoni kisebb zajok ittis meg vannak, de azért idegbetegek nem rángatják a netkábelem o.O Rem nem is fogják...
2014. aug. 31. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!