Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek farkasemberek?

Léteznek farkasemberek?

Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 06:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Van, tegnap is találkoztam egyel, még nyomtam is vele egy selfie-t.
2014. okt. 29. 12:04
 12/16 anonim válasza:
omg :S
2014. okt. 29. 12:29
 13/16 anonim ***** válasza:
nem viszont léteznek vérkútcsák
2014. okt. 29. 15:12
 14/16 anonim válasza:
Vannak!
2014. okt. 30. 08:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Mindenképpen.

-_-

2014. okt. 30. 18:06
 16/16 anonim válasza:

Az igazi válsz: Van egy ilyen betegség amitől az ember telljes teste szőrös lesz. De attólmég nem lesz farkas.. Amúgy több ilyen genetikailag módosult embert mutattak régen cirkuszban. Mint vérfarkas, medve ember stb. Olyan vérfarkasok vagy farkasemberek, mint a Harry Potter Lupin Professzora vagy a Twillight-ból a jóképű Jacob velük valószínűleg soha nem fogunk össze futni az erdőben. Sem pedig azzá válni ahogy olvasom a kommenteket XD.

Külön érdekesség az hogy a Csupakabra viszont egy létező kutyafajta. És nem. Nem szív vért sem öl embert, viszont kecskét annál inkább. Az igaz, hogy vannak olyan dolgok amik rejtőzködnek, vagy amiről nem tudunk. Még ma is fedeznek fel új állatokat. Sőt.. Biztosan állíthatom hogy valahol élnek ezekhez hasonnló lények. Viszont az alap elképzelés ezzel kapcsolatban a fentebb írt betegségről terjedt el.

És végülis ki tudja. Ha az ember nagyon akar valamit, azt meg valósítja. Pl: törpemalc, világító medúza, átláttszó béka stb.

Én személy szerint örülnék ha léteznének. Utóirat: egy 14éves XD.. Gáz hogy többet tudok az ilyenekről mint a felnőttek.. És hogy nekem kell el magyarázni.. 😬Shhh

2021. szept. 29. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!