Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek létezhet egy...

Szerintetek létezhet egy olyan lény amely a tökéletes rejtőzködés tulajdonságával született?

Figyelt kérdés
Pont ezért nem látja senki, meg nem is tudjuk, hogy van, mert ha bárki is észreveszi, akkor már nem tökéletes a tulajdonsága
2014. okt. 25. 19:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Szerintem van, de nem ilyen formaban.

Az eredeti identitasat leplezi az illeto, mas alcat vesz fel. Aki benne van a temaban, tudhatja kirol/kikrol is beszelek... :)

2014. okt. 25. 20:08
 2/18 anonim ***** válasza:
65%
Túl sok Dr Who-t néztél...
2014. okt. 25. 20:15
 3/18 anonim ***** válasza:

Elég körülményes, de nem lehetetlen.

Születése előtt megöli anyját, aki pocakjában életképessé nevelte, aztán -másképp nem megy!- kirágja magát anyjából.

Ha nem így tesz, nem lehet tökéletes rejtőzködő, mert anyja szülés közben meglátja és így nem tesz eleget a feltételeknek!

2014. okt. 25. 20:33
 4/18 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. Sőt ez szinte biztos! Megannyi dologra magyarázatot adna egy ilyen lény létezése.

És kedves utolsó, a kérdező nem néz túl sok Doctor Who-t. Az én vagyok, akire ez igaz :D

És többet nehogy azt írd, hogy "Dr Who" mert akkor a Whovianek a dalekok elé vetnek ;)

David Williams

2014. okt. 25. 20:39
 5/18 anonim ***** válasza:

Nem az utolsó, hanem a 2. válaszoló

Bocsi :D

2014. okt. 25. 20:40
 6/18 A kérdező kommentje:
4# Sajnos ezzel vitáznom kéne, hogy ki néz több Doctor Who-t! ÉS A "DR WHO"-t pedig azonnal elfelejteni!!!! Az annyira helyes mint a teja "ly"-vel
2014. okt. 25. 20:53
 7/18 anonim ***** válasza:
én pedig túl sok primevalt nézek abban is van ilyen lény LOL
2014. okt. 25. 21:04
 8/18 anonim ***** válasza:
A szellemek lennének ezek a lények, de ők emberekként születnek.
2014. okt. 25. 21:08
 9/18 anonim ***** válasza:

Nem igazán elképzelhető. A különböző élőlények tulajdonságait a természetes szelekció határozza meg. Vagyis minden rejtőzködő lény csak annyira rejtőzködik, amennyire ez előnyt jelent neki. Ami azt jelenti, hogy ha olyan kereső technológiánk van, ami az állatvilágban nem található meg, az ellen a lényünknek szükségszerűen védtelennek kell lennie. Hiszen miért alakított volna ki ellene védelmet, ha egyszer 50 évvel ezelőttig nem is volt lehetséges? Egy ilyen védelem fenntartása évmilliókon keresztül evolúciós hátrány lett volna, vagyis eltűnt volna a süllyesztőben. Szóval a mai technológiával észrevehetőnek kéne lennie. Mivel nem az, így feltételezhetően nem létezik ilyen lény.

Persze ez a földi életre vonatkozik.

2014. okt. 25. 23:01
 10/18 anonim ***** válasza:
Tökéletesen rejtőzködik --> senki nem érzékelheti sehogy --> nincs mérhető kapcsolata az általunk ismert világgal --> semmilyen módon nem lehet róla semmilyen közvetett vagy közvetlen információnk, mert az sértené a tökéletességet --> semmilyen módon nem tudjuk cáfolni vagy alátámasztani a létezését --> semmi okunk feltételezni egy ilyen lényt, mert semmivel sem több egy légbőlkapott feltételezésnél.
2014. okt. 27. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!