Kivel beszélgethetek az Angyalokról?
Figyelt kérdés
2014. okt. 24. 08:59
1/12 selvian válasza:
Szia! Én szívesen segítek, mire lennél kíváncsi?
3/12 anonim válasza:
Velem ne beszélgess, mert a meséket nem szeretem!
4/12 Legoman válasza:
Velem is nyugodtan beszélgethetsz. Én is szeretek róluk beszélgetni. :) Írj privátban, ha úgy érzed.
6/12 anonim válasza:
Véleményem szerint még sokáig keresgélned kell, mert itt nemigen találsz olyanokat, akik leghőbb vágy az angyalokról beszélgetés.
Ráadásul olyan angyalokról, akik a te képzeletedben vannak, másokéban nincsenek. Mindenkinek saját angyal-képzeletei vannak. Véleményegyezésre tehát nem számíthatsz.
.
Angyalok csak angyalokban hívőknek vannak, nekik is olyanok, amilyet ki-ki elképzel magának.
7/12 anonim válasza:
Szia én láttam angyalokat már elég sokszor.A karácsony fán voltak fel akasztva szegények ;(
9/12 anonim válasza:
Elég régi kérdés, de ha még érdekel a téma, akkor írj nyugodtan :)
10/12 anonim válasza:
Ha érdekel,én tudok róluk mesélni elég sokat. 2x álmodtam is egyikőjükkel,és elmondta a nevét is,
és gondolat olvasók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!