Nem vámpír. De akkor mi? Magyarázza el nekem valaki.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom mit gondolhatnék. Kicsit elgondolkodtató . . . Van egy ismerősöm akivel évek óta nem találkoztam. Az idén nyár közepén teljesen véletlenül összefutottunk. Elmentunk 1 helyre ahol végre beszélhettünk ennyi év elteltével. Nem volt kivilágítva a környék, ültünk az autóban és beszélgettünk. Feltűnt, hogy sosem néz rám, sosem nézett bele a szemembe... sőtt legtöbbet be volt csukva a szeme. Mondtam neki, hogy azert jó lenne ha rám nézne mikor beszél hozzám. Bele is nézett a szemembe de annyira furcsa látvány volt. A szeme annyira fényes volt vagy nem is tudom, hogy magyarázzam ...annyira csillogot ... csak néztem és ámultam. Ilyet még nem láttam senkinél ... meg is mondtam neki hogy a szemed annyira fényes... csillog (am az ő szeme színe nagyon sötét barna) . . . erre ő zavarba jött és elindultunk az autóval. Annyira fura volt ez az egész ... nem mondtam senkinek ...nem is merem mondani nagyon senkinek ... hónapok óta mind gondolkodom ezen .. . és nagyon elgondolkodtat. Rem hogy kapok erre itt reális választ. Előre is köszönöm a válaszokat.2014. okt. 9. 21:25
1/13 anonim válasza:
a szemébe világított a fény? közvilágítás volt?
3/13 A kérdező kommentje:
Nem volt közvilágítás ... pont ez volt a fura az egészben.
2014. okt. 9. 21:36
4/13 anonim válasza:
Sok jel van amiből ki lehet szúrni, ha valaki vámpír, de most ha nem haragszol nem fogom felsorolni neked. Van akinek a szeme érdekes fényben csillog, egyedül ez foghat benned gyanút ha a többi jelet nem ismered.
Amúgy amit a fenti írt, valószínű csak be volt tépve.
5/13 anonim válasza:
igaz,betepett de nagyon,te meg nem tudsz a szomoru valosag es hokuszpokuszok kozott kulombseget tenni
6/13 anonim válasza:
Piros volt a szeme, ott ahol fehérnek kéne lennie? Ha igen, akkor be volt tépve.
7/13 A kérdező kommentje:
Hmmm.. hát igen .. nagyobb a reális esélye annak amit ti irtatok.. mint annak amit én feltételeztem. De elég szomorú ... igy is ... úgy is.
2014. okt. 9. 21:56
9/13 anonim válasza:
"Sziasztok! Nem tudom mit gondolhatnék. Kicsit
elgondolkodtató . . . Van egy ismerősöm akivel
évek óta nem találkoztam."
Szóval ismerősöd ajaj, és még nem láttad soha előtte a szemét? Aha, szóval ennyi év után csak most tűnt fel? Ez nagyon érdekes két dolog lehetséges az egyik, hogy te voltál betépve, a másik pedig, hogy ezt a sztorit szépen kitaláltad, ja meg a harmadik, hogy zöld,szürke hájoga volt (Windows smiley :D:D:D:D )
10/13 A kérdező kommentje:
Lattam mar a szemet elotte...4 evvel ezelott taliztunk utojara. es epp ez volt a feltuno... h nagyon erdekes volt amit lattam.. mivel azelott meg igy nem taliztem vele. .. . ezt nem kitalaltam . . ez megtortent. De ahogy latom... mindig akad 1 valaki .. vagy akar tobb valaki aki tamadja a kerdezot.
2014. okt. 9. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!