Szerintetek beképzeltem?
Nem az elme játéka, ha ilyet érzel, hanem egy démon, általában az Őrződémonod, ők szoktak minket alvás közben gyógyítani. A démonok 4. dimenziós lények, akiket könnyedén tudunk érzékelni, látni is lehet őket bizonyos körülmények között. Telepatikusan kommunikálnak velünk, és sok mindenben segítenek, ha megkérjük rá őket.
A bajban is hű barátok. Nem kell tőlük félni, mert szeretnek minket, ők a mi Őrzőink. Ősi istenek.
Sátánista vagy?
Egyébként nem démon volt(nem léteznek)
Csak álmos voltál és beképzelted
Csak a sátánistáknak vannak őrző démonaik. Nekem például egyetlen egy őrző démonom sincsen és nem is kell.
Egy, olyan embernek, aki nem sátánista annak nincsenek ilyenjei. Az embernek angyalai vannak, a sátánistáknak démonjai, ezért is nem jövök ki a sátánistákkal, volt egy olyan osztálytársam, tőlem a 10 méter távolságot mindig tartotta.
"Csak a sátánistáknak vannak őrző démonaik. Nekem például egyetlen egy őrző démonom sincsen és nem is kell.
Egy, olyan embernek, aki nem sátánista annak nincsenek ilyenjei."
- Ez így, ebben a megfogalmazásban nem igaz. Mindenkinek van Őrződémonja is, és angyalai is, csak ha valaki nem törődik vele, akkor ő se sokat foglalkozik a rábízott személlyel. Tudom, mert sok évig keresztény voltam, sajnos. Az utóbbi egy évben jöttem rá, hogy amit én hülye az őrangyalomnak tulajdonítottam, azt mindig Sátán vagy a Démonom tették értem.
"Az embernek angyalai vannak, a sátánistáknak démonjai, ezért is nem jövök ki a sátánistákkal, volt egy olyan osztálytársam, tőlem a 10 méter távolságot mindig tartotta."
- Furcsán fogalmazol; bocs, de szerinted a sátánista nem ember? Humaniodok vagyunk mi is, mint ti, akármennyire is nehezünkre esik elviselni a tudatot, hogy bármiben is hasonlítanunk kell a keresztényekre! Sőt, mint írtam, én az is voltam. Egyébként ne hidd, hogy a sátánista osztálytársad azért került téged, mert félt az angyalaidtól; ha ő került egyáltalán akkor csak azért, mert utált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!