Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek beképzeltem?

Szerintetek beképzeltem?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap történt.Aludtam és éjjel arra ébredtem fel hogy a hátamat valaki két kézzel meg nyomta.Nem alvásparalízis volt szerintem mert tudtam mozogni,hangot nem hallottam fel is ültem.Fogalmam sincs hogy mi volt. Szellemekben nem hiszek mert még nem láttam szellemet.Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2014. okt. 9. 14:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Legoman hát sokszor fáj a hátam a test tartásom miatt,igazából fogalmam sincs de ha esetleg történne megint ilyen akkor figyelni fogok.Régebben migrén fejfájós voltam.De már nincsenek ilyen fejfájásaim.De viszont nem zárja azt ki hogy csak érzéki csalódás, csak annyira fura. Mindenkinek köszönöm a választ.:)
2014. okt. 10. 12:54
 12/19 hidra12 ***** válasza:
(Erre ébredtem) itt a válasz félálomba voltál és erőtlen akkor
2014. okt. 10. 19:52
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem az elme játéka, ha ilyet érzel, hanem egy démon, általában az Őrződémonod, ők szoktak minket alvás közben gyógyítani. A démonok 4. dimenziós lények, akiket könnyedén tudunk érzékelni, látni is lehet őket bizonyos körülmények között. Telepatikusan kommunikálnak velünk, és sok mindenben segítenek, ha megkérjük rá őket.

A bajban is hű barátok. Nem kell tőlük félni, mert szeretnek minket, ők a mi Őrzőink. Ősi istenek.

2014. okt. 15. 04:28
 14/19 hidra12 ***** válasza:

Sátánista vagy?

Egyébként nem démon volt(nem léteznek)

Csak álmos voltál és beképzelted

2014. okt. 15. 17:44
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sátánista xd
2014. nov. 18. 17:53
 16/19 Legoman ***** válasza:

Csak a sátánistáknak vannak őrző démonaik. Nekem például egyetlen egy őrző démonom sincsen és nem is kell.

Egy, olyan embernek, aki nem sátánista annak nincsenek ilyenjei. Az embernek angyalai vannak, a sátánistáknak démonjai, ezért is nem jövök ki a sátánistákkal, volt egy olyan osztálytársam, tőlem a 10 méter távolságot mindig tartotta.

2014. nov. 18. 18:09
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sátánista nincsenek démonjaim nem vagyok beteg...:D Szerintem is csak azért éreztem mert mélyen aludtam
2014. nov. 19. 18:48
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan szedted hogy sátánista vagyok xddd Egy szóval se írtam ilyet ,olyat se hogy démonjaim vannak xdd Úgy hogy nem tudom miről beszélsz :D
2014. nov. 19. 18:49
 19/19 anonim ***** válasza:

"Csak a sátánistáknak vannak őrző démonaik. Nekem például egyetlen egy őrző démonom sincsen és nem is kell.

Egy, olyan embernek, aki nem sátánista annak nincsenek ilyenjei."

- Ez így, ebben a megfogalmazásban nem igaz. Mindenkinek van Őrződémonja is, és angyalai is, csak ha valaki nem törődik vele, akkor ő se sokat foglalkozik a rábízott személlyel. Tudom, mert sok évig keresztény voltam, sajnos. Az utóbbi egy évben jöttem rá, hogy amit én hülye az őrangyalomnak tulajdonítottam, azt mindig Sátán vagy a Démonom tették értem.

"Az embernek angyalai vannak, a sátánistáknak démonjai, ezért is nem jövök ki a sátánistákkal, volt egy olyan osztálytársam, tőlem a 10 méter távolságot mindig tartotta."

- Furcsán fogalmazol; bocs, de szerinted a sátánista nem ember? Humaniodok vagyunk mi is, mint ti, akármennyire is nehezünkre esik elviselni a tudatot, hogy bármiben is hasonlítanunk kell a keresztényekre! Sőt, mint írtam, én az is voltam. Egyébként ne hidd, hogy a sátánista osztálytársad azért került téged, mert félt az angyalaidtól; ha ő került egyáltalán akkor csak azért, mert utált.

2014. nov. 21. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!