Szellemet láttam?
Folyton zajokat hallok, mozog a lámpa, kinyílik a szekrény. de nincs huzat.se szél. mindig félek, mert zörög valami. egyszer ki be kapcsolt a tv. szoktam hallani hmmögést. fehér alakokat szoktam látni sötétben.de néha nappal is. többször volt hogy szellemekkel álmodtam.
mindig félek. volt hogy valaki az ablakban volt de senki más nem látta csak én. 12 éves vagyok.
az előző lakó meghalt kórházban. mindig félek.
segítsetek.
ne nézzetek hülyének lécci. köszi.
Ez tényleg nem vicc , veszélyes is lehet
ha sokáig marad a jelenség a házban komoly következménye is lehet
Annyit tudsz csinálni hogy megmondod a szüleidnek és ők kezdenek ezzel valamit ( anno én is mondtam ezeket a szüleimnek , de mindig azt kaptam hogy bebeszéled magadnak )
ha fogékonyak rá , de ezt már csak te tudod :)
Szia.
Médium vagyok ( És nem pénzért szoktam segíteni )
Amit érzek körülötted, de főként a kérdésből és a válaszaidból szűrtem le, az az, hogy fogékony vagy, és félsz.
Félsz, azaz világítasz az entitásoknak.
Én komolyan veszlek, mert már rengeteg hasonló dologgal kerültem szembe.
Első körben keress fel egy papot. Mond el neki őszintén miket tapasztalsz, és legfőképp mi az amitől félsz.
Jó, most várod a megerősítést hogy igen azok szellemek, aki nem azt írja az hülye.
Szüleid meg biztosan le akarnak rázni hogy szellemek nincsenek, véletlenül sem lehet hogy azért mondják mert tényleg nincsenek és nem akarják hogy nem létező dolgoktól rettegj.
Najó én privátba feleltem neked hogy mi micsoda, amit a te 12éves fejedel nem fogsz fell.
De mostmár tudom hogy ez kamu kérdés és csak egoista középontu vagy mert én szépen feletem és azt irtad hogy megprobálod de semmi. Csak hülyiteni jöttél a jó népet.
Menny vissza minimaxot nézni , az való a magad fajtádnak!!!
Én szívesen felajánlota. Szkeptikus segitségem csak a többi kamu ezo sztorira mész.
Menny le az oldarol ez túl nagy hozád!!!!
Mi ellőt én lennék a hibás akkor irom én szépen feleltem számos embernek privátba de ez. Egy kamu kérdés csak a közép pontba akar lenni a kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!