Éjjel 3 óra körül arra ébredtem fel, hogy a számitógép hangszórójából(ki volt kapcsolva a gép is,tv is, minden) "beszéd" jön.Nagyon rossz minőségű volt, nem is tudom mihez hasonlitani, talán mintha olyasmi minőségű lett volna mint Horthy 56-os rádiós beszéde.4-5 másodpercig beszélt kb,aztán egy érdekes gerjesztett hang volt utána, és abbamaradt.
Nah, látom megint megy a kitaláció! Mikor mondtam hogy a kérdező igazat mondott ? Mint mondtam, tényleg hülyeséget mond, de itt nem ez volt a kérdés! Egyébként egy rendes ezós kérdésre nem adtál rendes választ, úgy hogy semmi keresni valód itt!
2014. okt. 4. 21:06
32/38 anonim válasza:
A k#rva életbe ne veszekedjetek!
2014. okt. 5. 19:00
33/38 anonim válasza:
Extractor nevű felhasználót eltávolítottam a Gyakori kérdésekről, próbáljatok csak írni neki! Vége, többet nem fog senkivel se trollkodni!
2014. okt. 5. 20:28
34/38 anonim válasza:
Ne aggódj, majd újraregisztrál. Az igazságot nem tudod megállítani!
2014. okt. 5. 20:31
35/38 anonim válasza:
Keményen megy a veszekedés..Az egy biztos,hogy a kérdés csak trollkodásnak a kedvéért lett feltéve.
Én pl hiszek az ilyenekben,de ezt még én is csak trollkodásnak nézem.
Majd ha a történelmi adatokat helyesen fogja leírni,és valami tényleg az ilyenre valló dolgot vesz észre,akkor beadom a derekam,és azt mondom hogy oké..ez lehet hogy igaz.
2014. okt. 6. 16:43
36/38 anonim válasza:
Szóval az az igaz hogy valaki minden kérdésnél trollkodik (Nem csak ezó) egyetlen jó választ se adott. Hát hülyébb vagy mint hittem!
2014. okt. 6. 20:53
37/38 anonim válasza:
A válaszíró 49%-ban hasznos válaszokat ad.
Akkor te mit keresl ezen az oldalon?
2014. okt. 6. 21:06
38/38 anonim válasza:
Legalább vannak normális válaszaim, nem úgy mint annak a gyereknek! A % más kérdés, nem mindenki hálás a jó válaszokért, de ha valakinek igazat mondasz, és betörik a feje, akkor rögtön megy a piros!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!