Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehetett ez ma éjszaka?

Mi lehetett ez ma éjszaka?

Figyelt kérdés

Éjjel 3 óra körül arra ébredtem fel, hogy a számitógép hangszórójából(ki volt kapcsolva a gép is,tv is, minden) "beszéd" jön.Nagyon rossz minőségű volt, nem is tudom mihez hasonlitani, talán mintha olyasmi minőségű lett volna mint Horthy 56-os rádiós beszéde.4-5 másodpercig beszélt kb,aztán egy érdekes gerjesztett hang volt utána, és abbamaradt.

Valakinek van ötlete hogy mi lehetett ez?

2014. okt. 3. 05:46
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Elirtam,Nagy Imret akartam, bocsi
2014. okt. 4. 10:10
 22/38 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező!

Semmi baj, megeshet bárkivel. Itt nem veled van a baj, hanem ezzel a vadparaszttal, aki az életével védi a tévedésedet.

2014. okt. 4. 10:15
 23/38 anonim ***** válasza:
67%
Vajon miért nem csodálkozom, hogy a 18-as válaszolónak sikerült a menj szót "menny"-nek írni?
2014. okt. 4. 10:25
 24/38 anonim ***** válasza:
32%
Mint leírtam, igen tévedett, de nem az a lényeg, hanem a kérdés, és te vagy a brutál hülye, hogyha ebből csinálsz nagy ügyet, közben a kérdéshez semmi hozzászólni valód nincs! Az hogy egy szót elírtam, mit számít, nem vagyok hibátlan robot, látszik hogy nagyítóval figyeled az írásomat, ha már nincs mibe belekötni, gondolom minden szavam begépelted a Google-ba, aztán csillant a szemed mikor hibát találtál mi ? Arra bezzeg nem jött válasz, hogy mi a f @ s z kerestek itt, ha csak mindenkivel a trollkodás megy ? És nem mindenben a szellemeket, meg a démonokat látom, mert vannak tényleg olyan hülyeségek amiket én is csak röhögök, de hiszek is benne, de attól nem veszek be már rögtön mindent! Vannak olyan dolgok amiket tudod még a háttérhatalom mániás hülyeségeiddel sem tudsz megmagyarázni, érted ?
2014. okt. 4. 13:22
 25/38 anonim ***** válasza:
73%
Amúgy ez a Krutoj Prianik nevű lúzer is a te fiókod mi ? De gyorsan ide jött, gondolom ha már megállt a tudomány rögtön hozod a másik fiókot is, hogy bizonyítsd a hülyeségedet! Grat.
2014. okt. 4. 13:25
 26/38 anonim ***** válasza:
58%
OK! Látom nem szereted az összeesküvéselméleteket, de azért gyártod őket szorgalmasan.
2014. okt. 4. 13:37
 27/38 anonim ***** válasza:
60%
nyugi nálunk a mosógép elkezd futni ha beinditja anyám aztán alig lehet megállitani
2014. okt. 4. 13:50
 28/38 anonim ***** válasza:
55%

Amúgy meg pont, hogy te csináltál belőle nagy ügyet. Én egy rövid üzenetet írtam neki, hogy valamit elrontott. Te írtál fél oldalas monológot, hogy mennyire hülyék vagyunk, hogy te nem tudsz egy mondatot értelmezni. Az meg neked abszurd, hogy van két ember a világon, akinek nem tetszik a véleményed.

Azért nem adtam neki értelmes választ, mert látszik a kérdésen hogy csak trollkodik.

De szeretném látni a te értemes, és segítőkész válaszodat, mert az első megnyilvánulásod az volt, hogy lehülyéztél minket és bizonygattad, hogy Horthy a forradalom hőse volt.

2014. okt. 4. 13:56
 29/38 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló,nem trollkodtam, remélem hogy veled is meg fog történni ugyanez, nem is egyszer.Ha ennyire nem érdekel a téma miért írsz ide,és miért az ezotéria témakört nézed?

Nyújtsa fel a kezét az, akit érdekel a véleményed.Én egy kezet látok fenn, az is a tiéd.

Nem vagyok kiváncsi a hozzászólásaidra.

Aki normális választ adott annak ment a zöld kéz.

2014. okt. 4. 15:09
 30/38 anonim ***** válasza:
Ahogy írtam valószínű hogy Sztálin szelleme kísért.
2014. okt. 4. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!