Ma reggel láttam fénykép is van róla:
22 éve történt, egy késö novemberi éjszakában, úgy 3 óra körül. Ausztriában, Burgenlandban... a 16-os úton.
Akkori kolleganömmel Bécs felé tartottunk egy hosszadalmas munkanap után Budapeströl. A cég kocsiját én vezettem, a kolléganöm, melettem ült. Az egyik falu után egy kanyarban, amely jól belátható volt, mert nem voltak ott fák sem bokrok, csak szántó; egy fital lányt láttunk meg az útszélén aki intett nekünk. Ugyan meglepetten néztünk egymásra, de nem tünt lehetetlennek, mert hétvége volt, és a közeli faluban volt egy nagy diszkó is. Gondoltuk a lányt egyszerüen kitették az úta valami veszekedés után. Lehet segitségre van szüksége. Fékeztem...de ott ahol a lány állt, már nem volt ott. kiszáltunk, körülnéztünk, hátha elfutott , vagy lapit az árokban félelmében.....senki...simán eltünt... még ha el is szaladt volna, látnunk is kellett volna a szántón, vagy az út szélén... kiálltottunk neki, hogy nem kell félnie, segiteni akarunk...semmi, senki, csak téli nyirkos csönd... kolleganömmel megborzadtunk, és elhajtottunk. Ma is rejtéj az eset. Évekkel késöbb halottam, ezen a környéken több évvel ezelött valóban kilöktek egy lányt az útra, akit egy arra jövö LKW elgázolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!