Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tegnap éjjel láttam egy...

Tegnap éjjel láttam egy kutyaszerű valamit, amikor épp tartottunk hazafelé a barátaimmal szerintetek mi lehetett az?

Figyelt kérdés
A nagybátyáméktól tartottunk hazafelé kocsival, amikor a félúton a barátom hirtelen lefékezett elszaladt előttünk egy nagy kutya kb olyan magas volt, mint egy őz, csak kutyaszerű volt a szőre pedig fekete ki akartunk szállni a kocsiból, mert hallottuk a morgását éppen ki akartam szállni, amikor elkezdett a kocsi felé rohanni gyorsan behúztam az ajtót, és a barátom rálépett a gázra, de az a valami, csak nem akart megállni egészen az erdő végéig futott utánunk vajon mi lehetett az?
2014. szept. 18. 14:16
1 2 3 4 5 6
 21/56 hidra12 ***** válasza:

Rejtélyes lényekről? Hát akkoriba nem találtak ki ilyen sok marhaságot.

És énis részvétemet nyilvánitom.

2014. szept. 18. 19:08
 22/56 anonim ***** válasza:
Még jó hogy a nagyanyád életére esküdtél,hogy soha nem drogoztál....most meg kiderül,hogy nem él....na mik voltak azok a bogyók?? :D
2014. szept. 18. 22:31
 23/56 A kérdező kommentje:
Én nem élek ilyesmivel, még a gyógyszertől is félek, nemhogy a drogoktól alkoholt is, csak ünnepnapokon szoktam fogyasztani, de akkor sem iszom le magamat részegre. Nehéz felfogásúak vagytok már mondtam, hogy olyasmi volt, mint a kutya, csak sokkal nagyobb és morgott.
2014. szept. 18. 23:05
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak egy unatkozó hülye gyerek vagy,aki kreált egy történetet.Nem gyanús,hogy értelmes válasz még nem jött rá,és miért nem? mert retardált vagy...
2014. szept. 18. 23:47
 25/56 A kérdező kommentje:
#24 Az írásod alapján úgy tűnik, hogy te vagy a retardált, egy lelkiszegény ember lehetsz, aki ide jön kötekedni, itt éled ki a beteg hajlamaidat. Ha nem érdekel a kérdés, akkor mehetsz tovább valahol máshol kötekedni.
2014. szept. 19. 07:06
 26/56 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Kutya.

2014. szept. 19. 12:23
 27/56 anonim ***** válasza:

"olyan magas volt, mint egy őz, csak kutyaszerű volt a szőre pedig fekete ki akartunk szállni a kocsiból, mert hallottuk a morgását"

Aha éjjel a sötétben egy erdei úton egy ekkora dög elszalad előtted, majd valahol a közelben morog, és ilyenkor a normális reakció hogy kiszáll az ember a biztonságot jelentő kocsiból. Hát éppen lehetne igaz is a történeted, de ez egészen biztosan nem az, kitaláltad az egészet, de ahhoz már nincs tehetséged, hogy hihetően add elő.

2014. szept. 19. 18:54
 28/56 anonim válasza:
64%
Ez egy ritka és egyben új faj, a kútcsa gyakran összekeverik a loúval,mivel közeli rokona de sokkan veszélyesebb, szereti ellopkodni az emberek életét csak 2 dolog futamítja meg eme lényt: a veccő s' a meccő a meccő egy csont alakú fegyver párszor megmeccőzöd vele és elszalad, a veccővel akár órákig kell csapkodnod de addig lehet elviszi az életed
2014. szept. 19. 19:27
 29/56 anonim ***** válasza:
Szia!7 es vagyok.Most ugrott be hogy ilyet már én is láttam.De amit én láttam az alap színe fehér és barna foltos volt.El ment mellettem többen is látták.De kb 1.5m volt saccra.De olvastam hogy nagyon sok fajta keverék kutya van ami marha nagyra meg nől így én szerintem valóban kutya volt.Még egy lehetőség az hogy egy alapból nagy termetű (valószínűleg kóbor kutya) párosodott egy másik kutya szerű állattal vagy csak véletlenek műve hogy nagyra megnől.Helyes írás ért elnézést!
2014. szept. 19. 19:41
 30/56 anonim ***** válasza:
54%
Igen ez egy kútcsa volt 100%
2014. szept. 19. 21:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!