Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A kristályemberekről mit...

A kristályemberekről mit lehet tudni?

Figyelt kérdés
Indigó emberek (Kristály gyerekek)
2014. aug. 31. 23:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
43%
Egy dolgot tudok róluk, de azt biztosan : nem léteznek.
2014. aug. 31. 23:30
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
Elsősorban azt, hogy nem léteznek, csak a sprit New Age irányzatok újfajta kreációja, melyet habzó szájjal vesznek be az olyan szülők, akik különleges színben szeretnék feltüntetni avagy látni gyerekeiket.
2014. aug. 31. 23:31
 3/16 anonim ***** válasza:
56%
Betegesen elfogult ezós szülők próbálják ilyen kreálmányokkal pozitív színben feltüntetni az autista, szocfóbiás vagy hiperaktív gyereküket.
2014. aug. 31. 23:32
 4/16 anonim ***** válasza:
55%
Törékenyek!
2014. aug. 31. 23:56
 5/16 anonim ***** válasza:
51%
Jól néz ki mikor megtörik a fényt.
2014. szept. 1. 00:42
 6/16 anonim ***** válasza:
Agyasok !.
2014. szept. 1. 00:45
 7/16 anonim ***** válasza:
pénzesek xd
2014. szept. 1. 02:46
 8/16 anonim ***** válasza:
Átlátok rajtuk.
2014. szept. 1. 09:15
 9/16 Spilerke ***** válasza:

Én aranygyermek vagyok, ha hozzá érek az aranyhoz műanyaggá változik. :D

"A kristályemberekről mit lehet tudni?"

Hát nem volt nehéz ki googlézni, beírtam a google keresőben, hogy "kristálygyerekek", és elsőre dobta ki ezt a faminás linket:

[link]

De nem kell nagy tudomány, hogy használd a google-t nekem is sikerült innen indultam :

[link]

És a femina.hu-ra érkeztem. De azt is meg lehet figyelni, hogy profiként kezelem a google keresőt hát nem hiába vagyok én aranygyermek.

[link]

2014. szept. 1. 09:18
 10/16 anonim ***** válasza:

A kristályemberek igen értékesek, bár sokat számít, milyen és mekkora kristályból faragták.

Az indigóemberek, feltéva, hogy nem nemzésképtelenek, másolásra alkalmasak.

.

Mindenkinek a saját gyereke a legszebb, legkülönlegesebb, tehát igyekeznek valahogy másnak, többnek mutatni/mondani az átlagosnál. Kitalálták tehát saját leszármazottjaikra az "indigó" és "kristály" jelzőt. Tették ezt azon hátsó szándékkal, hogy magukat is különbnek állítsák be, hisz nem mindenki, sőt, csak kivételes egyének tudnak ilyen utódot létrehozni!

.

"Nagyon eszes/okos ez a gyerek, sokkal jobban, mint másoké. Tiszta anyjuk/apjuk!"

Kit is dicsérnek itt ?

2014. szept. 1. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!