Szerintetek léteznek szellemek?
Egy történet: Tegnap mesélte a barátom hogy a barátnőjénél egyszer besüppedt az ágy és nem ült rajta senki... Aztán lehetett hallani hogy valaki rágyújt a cigire.. (Egyedül él) és egy körvonalat látott az ágynál a kutya meg ugatott.. Aztán egy hónap múlva meg eltűntek ezek a jelenések..
Egy másik sztori: A barátnőm szellemet idézett és látott egy árnyalakot (aki többet akar tudni a szellemidézésről az írja be youtube-ba hogy: Paranornal Vlog szellemidézés) és a mai napig történnek furcsaságok pl:. Hangok,illatok..
Hogyha nem hiszel a szellemekben,akkor mi keresel itt?:D:D:D:D:D:D:D
Mit keresel ebben a témában,hogyha szerinted nem léteznek?xdd
Tudjad már,hogy mit beszélsz:D:D
És meg azok,akik azt írták hogy "nincs"
Ti mit kerestek itt?Miért vagytok ebben a kategóriában?Nem tűnik fel,hogy magatokat hazudtoljátok meg?
utolsó válaszoló ez a "király volt" elég vicces mivel sírva fakadnál ha megtudnád hogy mivel játszol.
azt nem tudom biztosan bizonyítékkal előtámasztani hogy szellemek léteznek-e. de ha szellemet idéztél lehet hogy csak azt kaptál aki csak vakarássza a falat és stb, kissé ijesztő dolgokat csinál de könnyen kijöhetett volna azon a kapun amit elő hívtál egy démon is. ami már nem játék ők biztosan léteznek és a lelkedből táplálkoznak a félelmedből amikor meglátod őket mert én már láttam egyet és le írhatatlanul ijesztőek mikor ott állsz este a tükörnél és tisztán látod hogy mögötted áll vagy mikor érzed hogy hozzád ér és hallod ahogy bele lehel az arcodba és érzed is az akkora félelmet kelt amit addig nem ismertél:) mikor kezdett komolyodni a dolog mert hatalmas karmolásokat rakott a kezemre akkor sikerült nagyon nehezen elűznöm de ha nem tudom mert ő még egy gyengébb démon volt vannak nála sokkal erősebbek is akkor már halott lenék!EZ NEM JÁTÉK NEM HIÁBA VANNAK A TÚLVILÁGON ONNAN NEM SZABAD KI HÍVNI ŐKET! nagyon nagy szerencsém volt legyél olyan okos hogy az én hibámból tanulsz és nem várod meg hogy te is tapasztalat alapján rettegj tőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!