Szerintetek a figyelőt láttam? Tehát egyik este el akartam menni wc-re (mindenki aludt). És amikor keltem fel egy zöld szempár bámult. Amikor elindultam felé egyszerűen eltűnt. (reggel körül néztem és nem láttam semmit ami tudott volna világítani)
Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 12:09
21/27 A kérdező kommentje:
Ez már igaz lassan egy hónapja volt de az este megint láttam ezt a két szempárt és most mintha haragudott volna rám úgy nézett?.... :-) :-)
2014. aug. 31. 13:36
22/27 dávid19216 válasza:
oké ezt fejcsd ki mert kicsit kezd hihetettlen lenni..
23/27 anonim válasza:
"kicsit kezd"
Most kezd azzá válni egy kicsit? Szerintem alapból nem normális, hogy valaki azt hiszi egy kitalált lény ül a wc-n, és nem tudja felfogni, hogy ez hülyeség, mert lehetetlen, és nem bírja magát rajt túltenni...
24/27 A kérdező kommentje:
Az előbbi komim nem ide ment
2014. aug. 31. 18:25
25/27 anonim válasza:
Kérdező én ma elmegyek hozzád de én piros szemmel fogok világítani.
26/27 anonim válasza:
Hihetetlen,este eni s a wc n lattam.Tuti nem almodtam mert meg a szuleim is ebren voltak csak sotet volt,lefekves elott mentem wc re eloreneztem es ott allt a figyelo,egyetlen pillanatra lattam.De nem kepzelodtem.Ez kb 7 honapja tortent.
27/27 anonim válasza:
Én láttam,de csak a hangját tudtam felvenni ami máig megvan.Akinek kell annak elküldöm privátban.(Ami alatt ezt írom valami ritmikusan kopog az emeleti ajtón...brr.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!