Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek a figyelőt láttam?...

Szerintetek a figyelőt láttam? Tehát egyik este el akartam menni wc-re (mindenki aludt). És amikor keltem fel egy zöld szempár bámult. Amikor elindultam felé egyszerűen eltűnt. (reggel körül néztem és nem láttam semmit ami tudott volna világítani)

Figyelt kérdés

2014. aug. 27. 12:09
1 2 3
 11/27 dávid19216 ***** válasza:
szia ilyen már velem is megtörtént .éjjel arra keltem h valami alak báml a wc ajtó előtt megkérdeztem apa micsinálsz aztán nem jött válasz rá világítottam a telefonommal és 2 zőld szempárt láttam becsuktam a szemem kinyitottam majd el tünt elég félelmetes vólt és mielő valami köcsög belökötne vagy olyat írnaa h " ezek a lények biztos mindidg szarni mennek azé vannak a wcelőtt stb..akkor inkább ne is írjon semmit .
2014. aug. 28. 10:23
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Na már előző, most akartam írni, hogy szarni ment...

Na mindegy.

Kedves kérdező, a figyelő egy creepypasta, vagyis annyi a valóságalapja, mint a Mikulásnak, fogtündérnek, vagy a reptoidoknak.

[link]

Látod?

2014. aug. 29. 07:49
 13/27 anonim ***** válasza:
a mikulás rossz példa mivel létezett egy ember aki szent miklós és ő volt az xd
2014. aug. 29. 13:51
 14/27 volus ***** válasza:
Ezek a dolgok addig viccesek, amíg nem az emberrel történnek meg. Utána már ő is csak lámpa fénynél fog aludni. ( nem mintha az jobb lenne )
2014. aug. 29. 17:50
 15/27 anonim ***** válasza:
És ha most azt mondod Mikulás, mire gondolnak? Egy dagadt, vidám, szakállas pacákra, aki egy este körberepüli a földet a rénszarvasokkal, egy szánon. Közbe sütizik, tejezget, be-kicsúszkál a kéményen, megajándékoz, és beszélget veled ha meglátod. Na, ilyen értelembe senki nem volt és nem is lesz Mikulás.
2014. aug. 29. 17:58
 16/27 anonim válasza:
"Az NSA szerint ez nem szovjet hadművelet ezek nem földi dolgok.Hívják ide Carter ügynököt"-The bureau xcom declassified.
2014. aug. 29. 20:15
 17/27 anonim válasza:
Komolyra fordítva a figyelő azaz a Rake egy creepypasta szerintem félálomba voltál és képzelődtél én is szoktam néha félálomba képzelődni.
2014. aug. 29. 20:18
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem képzelődtem... Anya is látta...
2014. aug. 29. 21:00
 19/27 anonim ***** válasza:

"Tehát egyik este el akartam menni wc-re (mindenki aludt)."

hupaszmek

2014. aug. 29. 22:42
 20/27 dávid19216 ***** válasza:
szerintem ne nagyon gondolj rá többet talán akkor nem fog jönni nálam ez be vált :p
2014. aug. 31. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!