Saját tapasztalatok, események? Találkozás démonnal, megidézések, szeánszok, furcsa események?
Vetettek már részt szellem/démon idézésben? Hogy volt?
Láttatok már hasonló jelenséget? Mi tortent?
Vagy ha bármilyen más, de hasonló kategóriájú esemény tortent veletek, azt is nyugodtan leírhatjátok.
Aki nem szeretné megosztani másokkal is, az írjon privátba.
Köszönöm
Most én! Most én! Egy pillanat én elmondhatom mit láttam Igen elmondhatom?
Tehát, akkor kezdeném én megidéztem már egy démont egyszer az akartam kívánni tőle, hogy múljon el a szerencsém nagyon szeretnék elátkozott lenni, de ahelyett, hogy eljött volna oda se tolta a képét pedig nagyon hittem benne, hogy eljő, de mégsem tette emiatt kétségbe estem, s eladtam a lelkemet az ördögnek viszont az ördög a démonhoz hasonlóan Mai napig nem tolta ide a képét kezdem azt hinni, hogy bennem van a hiba valószínűleg félnek a családomtól hisz a családom igen vallásos vagy lehet, hogy a nyaklánc az oka állítólag születésem óta magamnál hordom ezt a nyakláncot volt, amikor a zebembe hordtam, vagy a nyakamba, de mindig nálam volt lehet ez az oka nem tudom, de nagyon szeretném tudni a nyakláncot nem akarom le tenni hisz olyan számomra, mint frodonak a gyűrű. :)
5-ös: Nem tudom mi lehetett. Mi tévedt volna oda az erdőből? A tisza menti erdőből?... Tényleg kicsit olyan mint a mólyember... Nemtudom.
A többinek meg üzenem, hogy privátba is lehet írni.
Egyszer próbáltam szellemet idézni egy skacommal. Gyertyák, élükre állított pénzérmék, sötét félhomály, ouija tábla.. az égvilágon semmi nem törtét. Azóta nem hiszek az ilyesmikben :D
A fekete, macska szemű, fekete lényre visszatérve:
:)
Én azt vallom hogy nincsenek véletlenek.
Igazából nem tudni az igazságot, elvégre még a biblia is ír természet feletti dolgokról pl: angyalok, démonok de erre még az életbe nem igen volt példa. Vannak akik azt állítják láttak ilyen lényeket (angyalok...) de erre nincs semmi bizonyíték. Az ilyen rituálék egyrészt teljesen értelmetlenek, másrészt istentelenek. De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!