Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Saját tapasztalatok, események...

Saját tapasztalatok, események? Találkozás démonnal, megidézések, szeánszok, furcsa események?

Figyelt kérdés

Vetettek már részt szellem/démon idézésben? Hogy volt?

Láttatok már hasonló jelenséget? Mi tortent?

Vagy ha bármilyen más, de hasonló kategóriájú esemény tortent veletek, azt is nyugodtan leírhatjátok.

Aki nem szeretné megosztani másokkal is, az írjon privátba.

Köszönöm

2014. aug. 19. 16:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%

Most én! Most én! Egy pillanat én elmondhatom mit láttam Igen elmondhatom?

Tehát, akkor kezdeném én megidéztem már egy démont egyszer az akartam kívánni tőle, hogy múljon el a szerencsém nagyon szeretnék elátkozott lenni, de ahelyett, hogy eljött volna oda se tolta a képét pedig nagyon hittem benne, hogy eljő, de mégsem tette emiatt kétségbe estem, s eladtam a lelkemet az ördögnek viszont az ördög a démonhoz hasonlóan Mai napig nem tolta ide a képét kezdem azt hinni, hogy bennem van a hiba valószínűleg félnek a családomtól hisz a családom igen vallásos vagy lehet, hogy a nyaklánc az oka állítólag születésem óta magamnál hordom ezt a nyakláncot volt, amikor a zebembe hordtam, vagy a nyakamba, de mindig nálam volt lehet ez az oka nem tudom, de nagyon szeretném tudni a nyakláncot nem akarom le tenni hisz olyan számomra, mint frodonak a gyűrű. :)

2014. aug. 19. 20:50
 12/17 A kérdező kommentje:

5-ös: Nem tudom mi lehetett. Mi tévedt volna oda az erdőből? A tisza menti erdőből?... Tényleg kicsit olyan mint a mólyember... Nemtudom.

A többinek meg üzenem, hogy privátba is lehet írni.

2014. aug. 19. 22:36
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

Egyszer próbáltam szellemet idézni egy skacommal. Gyertyák, élükre állított pénzérmék, sötét félhomály, ouija tábla.. az égvilágon semmi nem törtét. Azóta nem hiszek az ilyesmikben :D

A fekete, macska szemű, fekete lényre visszatérve:

[link]

:)

2014. aug. 20. 10:54
 14/17 anonim ***** válasza:
amit én láttam az nem hasonlított arra mivel nem volt szárnya csak laposak voltak a végtagjai!
2014. aug. 20. 12:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Na szóval....egy igen kicsi faluban lakok amit a térképről nem is lehet látni szint , a falu körül erdők vannak meg egy dombra épült a falu, gyakran elmegyek biciklizni hogy körülnézzek a földesutakra is szoktam menni, meg van pár tó is ami az eggyik kedvenc helyem, szóval nagyon szép, nyáron mindig rohadt meleg van ezért csak esténként vagyok kinnt és akkor megyek ilyen helyekre, egyszer mentem az erdőben, sehol senkit se láttam mert este volt és az erdőbe ahogy mentem nagyon fostam, tiszta sötét volt csak a bicikli lámpa világított , és ahogy kiértem a erdőből egy fura hangot hallottam, nem vaddisznó se semmilyen ismert állat mert már találkoztam olyanokkal és tudom milyen hangja van pl egy vaddisznónak, elkezdet gyorsan verni a szivem és anníyira féltem hogy más utat válaztottam inkább ahol nincs erdő de viszont hosszabb, másnap este megint kimentem, de az erdős részre nem akartam menni,így hát mentem az erdő mellett , ott nem nagyon szokott járni senki se autóval , se semmilyen jármúvel csak én biciklivel, ahogy mentem megint hallottam egy olyan hangot körülnéztem de semmi, akkor már azt gondoltam hogy behalucináltam amit tegnap hallottam, de nem, egyre hangosabban hallottam a zajt, és valami feket cucc kifutotta az erdőből kb 1 méter lehetett és olyan volt mintha füstőlne, hirtelen megált, és fehérene világító szemei voltak, egymást néztük egy percig aztán megint kiadott egy fura hangpt és elfutott vissza az erdőbe, én megdermedve álltam ott és siettem haza.
2014. aug. 23. 14:01
 16/17 anonim válasza:

Én azt vallom hogy nincsenek véletlenek.

Igazából nem tudni az igazságot, elvégre még a biblia is ír természet feletti dolgokról pl: angyalok, démonok de erre még az életbe nem igen volt példa. Vannak akik azt állítják láttak ilyen lényeket (angyalok...) de erre nincs semmi bizonyíték. Az ilyen rituálék egyrészt teljesen értelmetlenek, másrészt istentelenek. De ez csak az én véleményem.

2014. aug. 28. 12:30
 17/17 anonim válasza:
Kedves első! Az a laposmacska volt! 100%!
2014. okt. 12. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!