Szellem van a barátnőmnél?
Ma elmentem Barátnőmhöz, ettünk , majd felvettem a cipőt és egyszer csak eldőlt a a kés amit a dinnyébe szurtunk. előtte nem ilyetünk meg.
Timi nyitotta az ajtót amikor a vödör leesett az ablak párkányról.
Akkor már megijedtünk.
Gyorsan becsuktuk az ajtót és magától megmozdult a függöny és egy hangot hallottunk.
szerintetek szellem volt?
Vagy szellem vagy a körülmények összjátéka.
Simán bele lehet mondani:
-a dinnyéből egy idő után kiesik, kicsúszik szép lassan a kés, mert meglazul
- lehet timi lökte le a vödröt mikor az ajtót nyitotta. Az ablak párkány amúgy sem épp stabil hely egy vödörnek
- ha az ajtót gyorsan csukta be, akkor nem csoda, hogy megmozdult a függöny, ezt hívják huzatnak
- a hangra nem tudok mit mondani, de már az első három dolog instabil lábakon áll, akkor erre is lehet normális magyarázat
Mindezt mondom úgy, hogy nem zárom ki a szellem jelenség létezését.
Nem szellem volt, mert szellemek nincsenek.
A dinnyebol siman kicsuszik a kes, lassan eldol ahogy enged a dinnye husa, egyszercsak felbillen es kiesik. A vodor a parkanyrol barmiert leeshetett. Az ajto becsukasakor keletkezo huzat mozditotta meg a fuggonyt is, a hang meg kb. barmi lehetett.
Szellemek nincsenek. Pont.
Nekem tudod hányszor esett már ki a kés a dinnyéből ezen a nyáron, amikor ettem, dolgom volt és csak beleszúrtam amíg odébb voltam? Vagy 100x dőlt már el, biztos tele van a lakás szellemekkel meg gyíkemberekkel b+.
Komolyan emberek, egy szellemet mutassatok már nekem a való életbe... NICSENEK szellemek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!