Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van a barátnőmnél?

Szellem van a barátnőmnél?

Figyelt kérdés

Ma elmentem Barátnőmhöz, ettünk , majd felvettem a cipőt és egyszer csak eldőlt a a kés amit a dinnyébe szurtunk. előtte nem ilyetünk meg.

Timi nyitotta az ajtót amikor a vödör leesett az ablak párkányról.

Akkor már megijedtünk.

Gyorsan becsuktuk az ajtót és magától megmozdult a függöny és egy hangot hallottunk.

szerintetek szellem volt?

2014. aug. 13. 15:58
 1/7 anonim válasza:
100%
Nehéz megmondani de lehetséges.
2014. aug. 13. 16:12
 2/7 anonim ***** válasza:
42%

Vagy szellem vagy a körülmények összjátéka.

Simán bele lehet mondani:

-a dinnyéből egy idő után kiesik, kicsúszik szép lassan a kés, mert meglazul

- lehet timi lökte le a vödröt mikor az ajtót nyitotta. Az ablak párkány amúgy sem épp stabil hely egy vödörnek

- ha az ajtót gyorsan csukta be, akkor nem csoda, hogy megmozdult a függöny, ezt hívják huzatnak

- a hangra nem tudok mit mondani, de már az első három dolog instabil lábakon áll, akkor erre is lehet normális magyarázat

Mindezt mondom úgy, hogy nem zárom ki a szellem jelenség létezését.

2014. aug. 13. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem szellem volt, mert szellemek nincsenek.

A dinnyebol siman kicsuszik a kes, lassan eldol ahogy enged a dinnye husa, egyszercsak felbillen es kiesik. A vodor a parkanyrol barmiert leeshetett. Az ajto becsukasakor keletkezo huzat mozditotta meg a fuggonyt is, a hang meg kb. barmi lehetett.

Szellemek nincsenek. Pont.

2014. aug. 13. 16:46
 4/7 Különlegescsajszi ***** válasza:
Válaszolók: :)XD Amúgy meg kérdező.. Tombol a mágnesesség b nődéknél.. !! Jobb lesz,ha olajra lépsz!:))
2014. aug. 13. 17:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem tudod hányszor esett már ki a kés a dinnyéből ezen a nyáron, amikor ettem, dolgom volt és csak beleszúrtam amíg odébb voltam? Vagy 100x dőlt már el, biztos tele van a lakás szellemekkel meg gyíkemberekkel b+.

Komolyan emberek, egy szellemet mutassatok már nekem a való életbe... NICSENEK szellemek

2014. aug. 13. 18:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, és MEG AKART ÖLNI! S most, hogy feltetted ezt a kérdést, már TUDJA, HOGY HOL LAKSZ!!!
2014. aug. 13. 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, és esténként félrekefél vele.
2014. aug. 13. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!