Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Látott már valaki óriást, aki...

Látott már valaki óriást, aki felhőből volt?

Figyelt kérdés
Nem hülyeségből kérdezem. Komolyan érdekel. Arra lennék kíváncsi, hogy az égen valaki látott-e már lebegő emberalakokat. Nem arra gondolok, hogy a felhőnek volt egy kicsit olyan alakja, hanem jól elkülöníthetően az az alak más volt. Akár pl. úgy, hogy konkrétan az arcáról le tudtad olvasni, éppen mit érez. Tehát mintha tényleg valódi lett volna, de mégis felhőnek/vagy azokhoz hasonló dolognak nézett ki.

2014. aug. 12. 22:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én láttam csak nem éreztem semmit érzéketlen vagyok már csecsemő korom óta.
2014. aug. 13. 10:37
 12/17 A kérdező kommentje:

dubitus: Köszönöm ezt az elmés megszólalást. Ismét sikerült bebizonyítanod, hogy te vagy a legokosabb a kerek világon. Gondolom megvolt hozzá a gorillás mellveregetés is. Grat.

(u.i. Nem ártott volna végigolvasni és akkor nem írsz semmi bölcsességet.)

---> "de mégis felhőnek/vagy azokhoz hasonló dolognak nézett ki."

De akkor gyengébbek és kötekedők kedvéért, olyasmi, aminek nem csak hasonló alakja volt, mint egy embernek, hanem ami minden részletében egy emberre hasonlított.

2014. aug. 13. 12:41
 13/17 anonim ***** válasza:
92%
igen én már láttam van egy kriptidnevük: a fehér habcukorcigány de népi nyelven csak hapcigánynak szólitják őket, gyakran puskákkal vadásszák le ezeket a teremtményeket a falukban hogy habcukorként adják el a húsukat
2014. aug. 13. 18:39
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem vagy vicces.
2014. aug. 13. 19:36
 15/17 anonim ***** válasza:

igen, lehet egyszerű felhőember de akár fehér habcukorcigány is!Vigyázz a fehér habcukorcigánnyal (népies nevén hapcigánnyal) mert gyakran jár le a föld közelébe kristálycukrot lopni ugyanis ebből építi fel testét!

-404

2014. okt. 5. 15:45
 16/17 rézevőfiamór ***** válasza:

Én láttam!

(és másnap rohadtul fájt a fejem, émelyegtem és egy falat se ment le a torkomon és láttam, hogy az éjszaka folyamán valaki belehányt a papírkosárba és belehugyozott a gatyámba)

2014. dec. 25. 01:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem, még mindig nem vicces.
2014. dec. 25. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!