Miért nem észlelt eddig senki sem szellem állatot?
Figyelt kérdés
Mindig csak emberi lélekről esik szó.2014. aug. 12. 16:07
11/12 Napfonat válasza:
Az indiánok és a belső ázsiai samanisztikus népek, valamint az ausztrál aboridzsinek, vagy afrika törzseinek vallása éppen az állatok szellemére (is) épül.
Tehát ha más nem is, de ők "láttak" állati szellemet!
P.S.: A Brachiosaurus helyett kísértőbb lenne mondjuk egy T. Rex vagy egy Velociraptor szelleme.
12/12 anonim válasza:
"3" Ha szellem lennék tényleg nem ugyanott kísértenék. Tennék a kísértésre, inkább elmennék olyan helyekre, ahol még nem jártam. Először is bejárnám a világot más szellemekkel megismerkednék utána, ha már megunnám elmennék egy másik bolygóra, vagy felfedezném a galaxist, vagy még az azon is túl eső világot utána megkeresném a visszautat és valahogy tanítanék, ha utam végén még létezne az emberiség :) . Szerintem vannak szellemállatok is, de az nem szellem, hanem egyfajta energia kivetülés, mert bizonyított formában semmilyen szellem nem létezik így szellemállat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!