Mi történhet a házunkban?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy napok óta különös dolgok történnek nálunk.Egyszerre minden tönkremegy, és olyan, mintha valaki tréfát űzne velünk. Tudom, lehetnek véletlenek, de ez már sok. Először is a turmixgép ment tönkre, ez eddig akár rendben is lenne, mert már régi volt eléggé, majd párom egy laza mozdulattal, ahogy kinyitja a kamraajtót, az leszakadt, pedig nem feszegette egyáltalán. Ez egyik este történt. Aztán leültünk vacsorázni, elakartunk egy romantikus vacsorát tölteni kettesben, a gyertya lángja akkor megmozdult elég erőteljesen, mikor párom csak úgy heccből megszólalt, hogy ha bárki van itt, az küldjön jelet. (Ezt azért mondta, mert kicsit nyugtalankodtunk a történtek miatt). Hozzáteszem bent voltunk a lakásban, és nem leheltünk a lángra, távol voltunk. Aztán a zene átváltott magától, az éppen aktuális szám közepénél. És vissza is ugrott fél perceket. Egy órával később mikor már kicsit szemet hunytunk a történtek felett, a seprű magától dőlt fel, úgy, hogy a sarokban volt, stabilan. Majd másnap estig minden ment a norm. kerékvágásban, de aztán éjfél körül mikor becsuktam volna a szobaajtómat az kiesett egy laza mozdulattal (konkrétan a kezembe maradt). (Itt már sok volt a ,,baleset"-ből). Ma este meg mikor párom zuhanyzott leesett a zuhanyrózsa, és kettétört, majd a fürdőszobát elárasztották a poloskák (van szunyogháló, és párom elmondása szerint,márpedig az ablak felől jöttek, mintha a valahol bepréselték volna magukat. Pedig nem láttunk sehol semmi rést, szóval erre nem tudjuk a választ). Ráadásul mikor párom kinyitotta a hűtő ajtaját, kiborult a párolt zöldség, úgy, hogy emlékeim szerint stabilan volt elhelyezve (mintha valami kiborította volna). Ezeken kívül mást nem tapasztaltunk, a házban nem érezzük magunkat feszélyezve, de mind a ketten eléggé spirituális beállítottságúak vagyunk, és megérezzük, ha valami nem csupa véletlen. És szerintünk ez már nem egészen az. Sajnálom, hogy ilyen hosszú lett.2014. aug. 10. 01:08
12/24 anonim válasza:
Még ezt is érdemes megnézni a témában (vigyázat, ijesztő):
14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Árnyakat konkrétan nem szoktunk látni, de minden egyéb előfordul mint írtam.:/
2014. aug. 10. 22:07
15/24 anonim válasza:
Szerintem a földbe rajzoljatok egy ötszöget, vagy szórjatok minden bejárat elé sót és valahogy, azt nem tudom, hogy, de a Coltot nagyon meg kellene szerezni!
16/24 t_GaRami_a válasza:
15-ös a colt golyóit nem kéne pazarolni, mert ez valószínűleg egy kopogó szellem. Inkább kősóval töltött puskát ajánlok, vagy egy tisztító szertartást kéne elvégezni, ebben kérhetitek egy médium segítséget.
17/24 anonim válasza:
16-os igazad van bocsánat, de mi az, hogy egy médium segítene? A jó öreg Bobby már nem jó semmire? Vagy Dean és Sam? Hát mi van itt emberek?
18/24 anonim válasza:
Hát ez lehet hogy egy démon.Küldhetnél egy videot priviben a történtekről.
19/24 t_GaRami_a válasza:
Minek zavarni őket ezzel, van azoknak fontosabb dolguk, de Bobby tényleg jobb ötlet.
20/24 anonim válasza:
A Meditation ki van talentolva? Mert különben a spirit jelleg nem ér sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!